A Sony elvileg elkaszálta a Days Gone 2-t, de készül a The Last of Us remake

2021. április 09.
32.8691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Jason Schreier, a Bloomberg újságírója egy igencsak vaskos anyagot tett közzé az értesülései alapján, melyben benne foglaltatik, hogy bár a Sony Bend akart Days Gone 2-t készíteni, ellenben a Sony úgy határozott, hogy elkaszálja a projektet.
Advertisement

A vegyes fogadtatás miatt döntöttek úgy, hogy nem lesz második etap a zombis mókához, azonban most elviekben a Sony Bend a Naughty Dognak segít egy multiplayer játékkal - vélhetően ez a The Last of Us Part 2 többjátékos módja. Sőt, egy második csapat a Bendtől eredetileg egy új Uncharteden ügyködött, viszont a Sony levette őket a munkáról, és helyette most egy új IP-n dolgoznak.

Továbbá Schreier szerint a Naughty Dog dolgozik az első The Last of Us remake-jén, amit eredetileg a Visual Arts Service Group fejlesztett, míg nem átvették tőlük. Egyébiárnt a Bend srácai maguk kérték meg a Sony-t, hogy vegyék le őket az Unchartedről, hogy a saját IP-jükön dolgozhassanak, ezen kívánságuk pedig márciusban teljesült is.

Ezenfelül Schreier említést tesz arról is, hogy a stúdión belül eléggé felkavarja a dolgokat, hogy a Sony nem hajlandó kreatív rizikót vállalni, és gyakorlatilag megszállottjai lettek a blockbustereknek.
értesülései alapján, melyben benne foglaltatik, hogy bár a Sony Bend akart Days Gone 2-t készíteni, ellenben a Sony úgy határozott, hogy elkaszálja a projektet.'>
8 hozzászólás

totyak

3 éve, 2 hónapja és 9 napja

Sajnos még nem volt szerencsém a játékhoz, de tervben van. Azt gondoltam, hogy ebből is sorozatot akar a Sony, mint nagyjából minden sikeres exkluzívjából. Meg aztán a PC-re való portolás is azt sejtette számomra, hogy itt folytatás van a levegőben.

válasz erre

Gólem

3 éve, 2 hónapja és 9 napja

Ez valami buta pletyka lehet. Nagyon jól sikerült a days gone, kell belőle még egy.

válasz erre

zender

3 éve, 2 hónapja és 9 napja

Noooooormális? meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

3 éve, 2 hónapja és 10 napja

Remélem ez csak egy megkésett áprilisi tréfa...

válasz erre

VaPe

3 éve, 2 hónapja és 10 napja

Alig pár éves, minek kéne ezt felújítani? meglepett smiley Ráadásul úgy hogy közben törölnek is valamit, ami viszont érdekes lenne. szomorú smiley

válasz erre

Patrik94

3 éve, 2 hónapja és 10 napja

Hát elég nagy butaságot csináltak ha ez igaz. szomorú smiley

válasz erre

Tommy

3 éve, 2 hónapja és 10 napja

Na ne! meglepett smiley

válasz erre

Imperator

3 éve, 2 hónapja és 10 napja

Mindenhol remake-t írnak, de szerintem remaster akarna lenni, bár az is volt már. Remake-nek nincs semmi értelme, mert kb ugyanannyi idő és pénz lenne elkészíteni, mint egy 3. részt

válasz erre
Days Gone
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profilja