A Sony egyik fejese nem hajlandó megerősíteni, hogy jön-e PS4-re a God of War: Ragnarök

2020. november 17.
11.2851
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Jim Ryan, a Sony egyik fejese, avagy a PlayStation divízió igazgatója nem hajlandó megerősíteni, hogy cross-gen cím lesz-e a Santa Monica Studio által fejlesztett God of War: Ragnarök, hiába kérdezett rá nála a Telegraph magazin.
 

Annyit válaszolt a kérdéses fejes, hogy erről jelen pillanatban nincs mit mondania, és ezzel le is zárta a kérdést. A téma viszont jogos, hiszen több next-gen alkotás is érkezik a PS4-re, elég csak például a mostani Spider-Man: Miles Morales-re vagy a már leleplezett Horizon Forbidden Westre gondolni.

Várhatóan a következő esztendőben fog debütálni Kratos következő nagy kalandja, úgyhogy hamarosan ideje lesz, hogy megtudja a nép, hogy PS5-exkluzív lesz-e a szóban forgó folytatás, vagy sem.
5 hozzászólás

Imperator

2 hónapja, 1 hete

Ha van játék, ami miatt ps5-öt venne valaki, az a God of War. Ha cross-gen lesz, lehet többet adnak el belőle, viszont ez nem pörgeti fel a ps5 eladásait. Oké, most hiány is van belőle, de pár hónap alatt normalizálódnak a készletek, elég erős érv lenne a konzolcseréhez.

válasz erre

Yanez

2 hónapja, 1 hete

Egy hír, ami elvileg arról szól jön-e PS4-re a GoW Ragnarök, de rákattintva ugyanúgy nem tud meg semmit belőle az olvasó. Szóval, ebben a hírben most mi volt a hír? De komolyan.

válasz erre

totyak

2 hónapja, 1 hete

Nyilván a fejlesztés bőven ps4-re indult, de ez nem zárja ki, hogy csak ps5-re jöjjön. Viszont ps4-re több elmenne belőle. Én szinte biztosra veszem, hogy azért nem nyilatkoznak, mert jönni fog. Ha jönne, kb. nem is kell nekem még ps5.

válasz erre

muki

2 hónapja, 1 hete

Majd elmondják ha el akarják.

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 1 hete

Valószínűleg még ők maguk sem tudják biztosan, még járnak a fogaskerekek, melyik a legjobb megoldás pénzügyileg.

válasz erre
God of War: Ragnarök
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profiljamarco profiljaiPet profiljanurbanu profilja