A Sony bejelentette, hogy érkezik PC-re az Uncharted 4

2021. május 27.
21.0781
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Sony legújabb befektetői jelentéséből elképesztő információ derült ki, miszerint hogy nemcsak a Days Gone-t szállítják le PC-re, hanem az Uncharted 4 is ellátogat a személyi számítógépekre a közeljövőben - írja a Kotaku.
 

Ez már csak azért is érdekes önmagában, mert az Uncharted-széria első három felvonása sosem látott napvilágot PC-n, így mindenképp egy meglepő döntés lenne, hogy kapásból a negyedik epizóddal robbanna be a Naughty Dog sikerszériája a platformon.

Ettől függetlenül viszont óriási húzás lenne, ha végre beköszönne PC-re az Uncharted-sorozat, még akkor is, ha csak ilyen csonka formában is, de remélhetőleg előbb-utóbb bejelentik, hogy az előtte lévő trilógia is megérkezik számítógépekre.
7 hozzászólás

Xelosz

5 hónapja, 2 napja

Sokan hisztiznek emiatt de meg kéne látni a pozitív oldalát is.
Ezek a játékok nem kis összeget hoztak a konyhára csak a psen a sonynak. ha pcn fele ennyit vesznek belőle akkor is deal és az több pénz fejlesztésre ergo mi járunk jól mert jön még több minőségi exklsusive.
Persze ez ilyen lite-os exklusive hiszen onnantól, hogy kikerült más platformra már nem az de csekély ár ez azért, hogy legyen még sok jó game ps-en házon belül.

válasz erre

totyak

5 hónapja, 4 napja

Alapvetően én nagyon örülök az ilyen híreknek. Igaz, hogy van játék, amit anno végigjátszottam PS3-on, vagy PS4-en, de nem sajnálom a PC-s társaktól egyiket sem. Sőt, örülök, ha ezekhez jön majd magyarítás, mert akkor újra előveszem őket. Most hogy is áll a lista? Nagyjából ezek a volt PS exkluzívok, ugye?

Heavy Rain
Beyond Two Souls
Detroit Become Human
Horizon Zero Dawn
Death Stranding
Days Gone

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 5 napja

Azta*****aaaaaa!!!!! Nagyon királyul tolja a Sony a portolást!

válasz erre

petrovicsz

5 hónapja, 5 napja

Isten tartsa meg jó szokásukat!

válasz erre

VaPe

5 hónapja, 5 napja

Azta..... mindenit.....!!!!

válasz erre

Patrik94

5 hónapja, 5 napja

Jajjjjjj de nagyon tetszik ez az irány!

válasz erre

Moby Dick

5 hónapja, 5 napja

Az kemény! Akkor jöhet a többi is.

válasz erre
Uncharted 4: A Thief's End
5.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt