A Sony bejelentette a legújabb HDR-képes PlayStation VR modellt

2017. október 02.
3.7331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony meglepően csendesen bejelentette a PlayStation VR legújabb modelljét, ami nemcsak egy kis dizájnváltozáson esett át, hanem egészen alapos megújulást kapott a tudás tekintetében is.

Az új PlayStation VR - külön neve nincs, a CUH-ZVR2 modellszámmal különböztethetjük meg - egy kicsit karcsúbb és könnyedebb megjelenést kapott, mint közvetlen elődje, de ezen felül már beépített formában is találunk benne egy fülhallgatót, sőt az egész szerkezet csatlakozókábele is egyszerűbb és karcsúbb kialakítással rendelkezik.

A legnagyobb változás azonban kétségtelenül a HDR-kompatibilitás megjelenése lett, amit a régi készülékek nem tudnak majd, ha tehát ezzel a kis extrával élveznénk kedvenc játékainkat, akkor kénytelenek leszünk megvásárolni a frissített modellt.

A megjelenő videojátékok természetesen továbbra is támogatják majd a régi VR headseteket is, szóval nem várható ezen a téren jelentős módosulás. A készülék a PlayStation Japan információi szerint október 14-én érkezik, de ezzel és az árral kapcsolatban inkább megvárjuk a Sony hazai részlegének közleményét.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 1 hónapja és 10 napja

Nem igazán lendült be a VR piac egy év alatt...

válasz erre

totyak

7 éve, 1 hónapja és 11 napja

Kapufa a VR. Nagyon jól néz ki, szórakoztató, de túl drága, viszonylag kevés a játék és szerintem igény sem nagyon van rá.

válasz erre

Vidoros

7 éve, 1 hónapja és 11 napja

Uhhhh, akkor ezért ment le a régebbi ára.

válasz erre

drift3r91

7 éve, 1 hónapja és 11 napja

Szivhatják a fogukat, akik beneveztek rá eddig. Élsimitás grafika ocsmány a játékok 90% ánál. És nincs 10 VR játék sem, ami miatt megérné ez a vacak. Ps5höz majd jöna 4k display aztán ez is mehet a kukába. Ez van.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja