A Sonic Forces címet kapta a Project Sonic 2017

2017. március 17.
3.9051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega az Austinban megrendezésre kerülő SXSW 2017 keretein belül egy zárt ajtók mögött megtartott prezentáción idő előtt kiszivárogtatta, hogy a Project Sonic 2017, avagy az év nagy Sonic-játéka várhatóan Sonic Forces címmel kerülhet majd fel a boltok polcaira.

A zártkörű rendezvényen a csapat rögtön mozgásban is megmutatta a játékot - erről egy kamerás felvétel már kiszivárgott, de nem fűzünk nagy reményt ahhoz, hogy sokáig nézhető marad -, aminek köszönhetően kiderült, hogy nem egy klasszikus, oldalnézetes Sonic-játék készülődik, hanem egy elképesztően jól festő, hihetetlenül gyors tempót garantáló 3D-s változat, ami miatt bár a klasszikusok kedvelői biztosan elhúzzák a szájukat.

A Sonic Forces címet kapta a Project Sonic 2017 - 2. kép

Mielőtt azonban véleményt formálnánk az év végén PC-re, PS4-re, Nintendo Switch-re és Xbox One-ra is megjelenő Sonic Forces kapcsán, inkább győződjünk meg a saját szemünkkel arról - már amíg a videót nem tiltja le a Sega -, hogy az alkotás minden lesz, csak éppen rossz nem.

Nézd nagyban ezt a videót!



Sonic Forces címmel kerülhet majd fel a boltok polcaira.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 8 hónapja és 14 napja

Az oldalnézetes Sonic játékokban már lehetett kicsit előre készülni, hogy ugrani akarunk, vagy továbbgurulni. Itt ennek a lehetőségét egyelőre nem látom, csak belendülünk, aztán lesz, ami lesz.

Amúgy szerintem nem fogják törölni a videót, mások is kameráztak, a fejlesztők orra előtt, így gondolom nem volt tiltva.

válasz erre

Ronalddo

7 éve, 8 hónapja és 14 napja

Meg kell majd szokni de elsőre nagyon bejön! mosolygó smiley

válasz erre
Sonic Forces
10.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja