A Sniper Elite-sorozat fejlesztőinek kezébe került a Radiant Worlds stúdiója

2018. január 09.
1.6861
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A főként a Sniper Elite-sorozatról ismert Rebellion Developments bejelentette, hogy a napokban újabb stúdiót sikerült felvásárolniuk és beolvasztaniuk, így mától hivatalosan is hozzájuk tartozik a Radient Worlds csapata.

A mintegy 70 főt foglalkoztató vállalat így mostantól a Rebellion alkalmazottjává vált, és hogy érezzék a változást, ezzel egyetemben a nevük is módosult, Radiant Worlds helyett ugyanis Rebellion Warwick név alatt ismerhetjük majd őket.

Aki esetleg nem tudná, a brit Radiant Worlds még 2013-ban alakult meg, első nagyobb munkájuk pedig a SkySaga: Infinite Isles című free to play MMO volt, ami nem sikerült túl fényesre, még a kiadó is kihátrált mögülük, és vélhetően a bezárás fenyegette volna őket, ha a Rebellion nem dönt most a felvásárlás mellett.

A Rebellion Warwick első körben csak segítő kezet nyújt az anyacég főbb projektjei számára, elsőként pedig a harmincas évekbe kalauzoló kooperatív lövölde, a tavaly bemutatott Strange Bridage támogatásával kezdik a munkát.
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 9 hónapja és 2 napja

Nyilván bagatell összegért meg tudták venni a céget, ha ennyire tré helyzetben voltak. Másrészről meg annak a 70 embernek milyen jól jött ez.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 9 hónapja és 2 napja

Rebellion szimpatikus csapat. Jó helyen vannak.

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 9 hónapja és 2 napja

Nem egy ismert csapat (legalábbis számomra), így nekem speciel teljesen mindegy ki olvasztotta be őket. röhögő smiley Sniper Elite-et viszont szeretem.

válasz erre

Mordorer

6 éve, 9 hónapja és 2 napja

*Brigade

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profiljaManiac profilja