A SMITE is cross-play támogatást kapott, de a PS4-esek már megint kimaradnak

2019. február 12.
7.1271
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Hi-Rez népszerű free-to-play MOBA játéka, a SMITE megkapta a legújabb frissítését, melynek keretében megérkezett a várva várt cross-play támogatás és a cross-progression, azaz mostantól minden platformon ugyanazt a játékosprofilt tudjuk terelgetni.

Itt jön viszont a feketeleves: a platformok közötti játék csak PC, Xbox One és Nintendo Switch között él, a PlayStation 4-es tábor ismételten kimarad a közös mókából, annak ellenére, hogy a Fortnite és a Rocket League után azt hittük, hogy többé nem lesznek ilyen fennakadások. Remélhetőleg idővel a Sony masinájának tulajdonosai is csatlakozhatnak a többiekhez.

A profilkapcsoláshoz készítettek a fejlesztők egy weboldalt, ahol részletezik az egészet - lényegében annyi a teendőnk, hogy ITT bejelentkezünk a profilunkkal, majd a Linked Accounts menüpont alatt szabadon hozzácsatolhatjuk a fiókunkat a rendszerhez. Nintendo Switch esetében erre csak a játék klienséből van lehetőség, de szerencsére erre is van vonatkozó pont az imént linkelt portálon.
SMITE megkapta a legújabb frissítését, melynek keretében megérkezett a várva várt cross-play támogatás és a cross-progression, azaz mostantól minden platformon ugyanazt a játékosprofilt tudjuk terelgetni.'>
1 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 6 hónapja és 22 napja

Majd csak sikerül megoldaniuk, vagy lehet hogy direkt nem akartak közösködni?

válasz erre
SMITE
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaXTomiX0029 profilja