A Shenmue III PC-s változatának lemezén nem a játék, csak az Epic Games Store telepítője lesz

2019. július 03.
5.0561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Sega meglehetősen korrekt módon rendezte a rajongók és a támogatók csalódását azzal kapcsolatban, hogy a Shenmue III végül nem a Steamre, hanem az Epic Games Store-ra kerül PC-n, azonban ezzel a botrányok sorozata még nem ért véget.

Olyannyira nem, hogy ugyanabban a Kickstarter-bejegyzésben, melyben a Deep Silver és a Ys Net a fentieket bejelentették, elismerték azt is, hogy a Shenmue III PC-s változatának lemezes kiadásán nem szerepel majd maga a játék, csak egyetlen pár megabájtos fájl, ami konkrétan az Epic Games Store telepítője lesz.

A dobozos kiadás tehát a Shenmue III esetében is csak egy parasztvakításnak ígérkezik, hiszen ugyanúgy le kell majd töltenünk a játékot ennek megvásárlásakor, mintha azt digitálisan vásároltuk volna meg. A nagy kérdés az, hogy mit szólnak majd ehhez a rajongók?
Shenmue III végül nem a Steamre, hanem az Epic Games Store-ra kerül PC-n, azonban ezzel a botrányok sorozata még nem ért véget.'>
4 hozzászólás

totyak

5 éve, 1 hónapja és 22 napja

Dobozos játékot elsősorban nem azért vesz az ember, hogy a lemezről telepíthesse a játékot, hanem a fizikai tartalom birtoklásáért, szépségéért. A mai lemezes játékok már rég nem arról szólnak, hogy fogom és feltelepítem, aztán játszom vele. Szinte mindegyiknek gigabájtokat kell letölteni már az elején, hogy elinduljon.

Amúgy meg mire számított bárki? Nyilván, ha Epic Store exkluzív a játék, akkor oda fog irányítani a lemezes verzió is. Mennyivel lenne jobb, ha rajta lenne az adat a lemezen, telepíthetnéd, aztán indításnál kellene belépni az Epic Store-ba? Nem ugyanott tartasz?

Másrészt meg nem egy steam játék is hasonlóan működik, ott mégsem reklamál senki. Ilyenformán azt mondjuk elismerem, hogy felesleges a lemez, elég lenne egy kódkártya, de másrészt meg tök jó, hogy van lemez, mert jól néz ki.

De nincs is semmi gond, akinek nem tetszik, nem kell megvenni, lehet várni a steames kiadást.

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 1 hónapja és 22 napja

Sok értelme így nincs akkor.
Hát ez így fölösleges.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 1 hónapja és 22 napja

[Tiltott felhasználó!]

muki

5 éve, 1 hónapja és 23 napja

Ez rohadt gáz. röhögő smiley

válasz erre
Shenmue III
10.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja