A Sega visszahozná elfeledett játékait, és nagyobb figyelmet szentelne a multiplatform megjelenésekre

2017. május 15.
3.4771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega munkatársai egy befektetőknek tartott eseményen felfedték, hogy milyen terveik is vannak a 2020-as esztendőig arra, hogy éves eladásaik elérjék a legalább 300 milliárd jenes forgalmat, ami a jelenlegi helyzetükhöz mérten nem kis növekedés lenne.

A kiadónak azonban nagyon komoly tervei vannak, ezt az emelkedést ugyanis IP-centrikusan akarják megvalósítani, ezáltal szeretnék kihasználni a birtokukban lévő összes franchise-t, feltámasztani az alvó IP-ket, kihasználni a jelenlegieket, és létrehozni újabbakat is, amelyekkel céljuk a multiplatform megjelenés (PC, konzolok és mobilok), valamint a régiókorlátok eltörlése, ezáltal Japán mellett mindből nyugati megjelenés is várható.

A Sega tervezi továbbá, hogy leszámol a középszerű alkotásokkal, és kizárólag a nagy dolgokra koncentrál majd, de ahogyan az ilyen esetekben lenni szokott: konkrétumokról még nem esett szó, ám mivel a tervek 2020-ig szólnak, rövidesen több dologról is le kell, hogy hulljon a lepel.
4 hozzászólás

totyak

2 éve, 8 hónapja és 23 napja

Nem csak tervezgetni kellene, hanem csinálni is. aztán a játékosok majd eldöntik, hogy megérdemlik e a bizalmat. De hát annyiszor hallottuk már ezeket a szépen csengő mondatokat, hogy a pc-t is támogatni szeretnék, meg a multiplatform fontos, stb-stb, aztán nem mindig lett belőle értelmes dolog.

válasz erre

Imperator

2 éve, 8 hónapja és 23 napja

Kéne egy normális Sonic játék, legalább is PC-re, na meg úgy tudom az Aliens vs Predator is náluk van, abból is jöhetne egy izmosabb folytatás.

válasz erre

Gólem

2 éve, 8 hónapja és 23 napja

Nagyon helyes az irány!

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 8 hónapja és 23 napja

Erre kíváncsi leszek.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMarduk profilja