A Rocksteady valószínűleg egy Justice League-játékon dolgozik

2018. szeptember 30.
6.3811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Azt ugye már tudjuk, hogy valami gigaprojekten ügyködik a Rocksteady, viszont nem igazán tudjuk pontosan, hogy a Batman: Arkham-játékok atyjai milyen témájú produktumot fejlesztenek.

Sokáig egy Superman-játék keringett pletykaként, azonban most egy 4chan felhasználó publikált információkat a játék kapcsán, aki az állítása szerint ő maga nem dolgozik a Rocksteadynél, viszont egy ismerőse igen, és tőle tudja, hogy a cucc végső címe Justice League: Crisis, Justice League: New Crisis, vagy Justice League: Infinite Crisis lesz, és egyaránt lehet majd egyedül és kooperatívban is nyúzni, a karakterek között pedig szabadon váltogathatunk.

A felhasználó szerint lesz külön multiplayer is, ráadásul a Rocksteady szolgáltatásként kívánja kezelni majd a játékot, így folyamatos DLC ellátással készülnek. A választható karakterek Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Cyborg, Flash és Aquaman lesznek, bejárható városként pedig megkapjuk Gothamet, Metropolist és Keystone-t, mindegyik nagyobb lesz, mint a Batman: Arkham Knight játszótere.

Először Starro brillírozik majd a főgonosz szerepében, később kiegészítők formájában csatlakozik hozzájuk Darkseid és Brainiac, a hősök pedig mindannyian a pályafutásuk kezdetén lesznek, illetve maga a játék PC mellett a következő generációs konzolokra készül.

Az úriember továbbá arra is kitért, hogy a PS5-öt és az Xbox Scarletet 2019 elején leplezik majd le, és bár szigorúan pletykaként kezelendő ez az egész információbomba, azért el tudnánk viselni egy ilyesfajta Justice League-játékot.
5 hozzászólás

totyak

6 éve, 9 napja

Nekem nem hiányzik igazán egy szuperhős játék, de amíg nem látok belőle valamit, inkább nem véleményezem.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 10 napja

Megnézném. mosolygó smiley

válasz erre

zender

6 éve, 11 napja

Hát hajrá. Én vevő vagyok rá.

válasz erre

Direktor

6 éve, 11 napja

Nafene, még egy szuperhősös játék? röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

6 éve, 11 napja

Ez bizony nagyszerűen hangzik!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja