A Take Two vezetője is tud róla, hogy a játékosok frusztráltak a Red Dead Online miatt

2022. május 17.
29.2281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nem titok, hogy a Red Dead Online közel sem kapott annyi szeretetet és figyelmet, mint a GTA Online - ez a fő oka a játékosok frusztráltságának a Red Dead Redemption 2 többjátékos kínálatával kapcsolatban.
Advertisement

A rajongók visszajelzései egészen a csúcsig eljutottak, hiszen a Take-Two vezérigazgatója odafigyelt ezekre a hangokra. Strauss Zelnick, a kiadó vezetője nemrég egy pénzügyi hívás előtt beszélt, és elmondta, hogy tisztában van a Red Dead Online-t ért rajongói kritikákkal. A Rockstar hallotta a frusztrációt a jelentős új tartalmak hiánya miatt. Végső soron azonban a stúdión múlik majd, hogy mit szállít.

Zelnick egyelőre csak annyit tud megerősíteni, hogy az online szerverek hosszú távon aktívak maradnak, és minden új tartalom a Rockstaron múlik majd. A fejlesztő legutóbbi frissítései a Red Dead Online-hoz meglehetősen csekélyek voltak, különösen a rendkívül sikeres GTA Online-hoz képest, amely vitathatatlanul a tartalmas frissítések iránti elkötelezettség miatt virágzott.
4 hozzászólás

totyak

1 éve, 11 hónapja és 25 napja

A Rockstar hallja a rajongói elégedetlenséget, a Taje2 hallja a rajongói elégedetlenséget, maga a vezért is hallja, csak mindenki szärik rá nagy ívből. Szerencsére engem nem érdekel az online rész és megmondom őszintén a single is kissé erőtlen az én elvárásaimnak, de bitangul néz ki, az tény.

válasz erre

VaPe

1 éve, 11 hónapja és 27 napja

Micsoda bullshitelés. Ha nem hozza a kívánt eredményeket akkor nyilván tenni kell valamit. A bevételük múlik rajta.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 11 hónapja és 27 napja

Hát talán nyomást kéne gyakorolni a fejlesztőre..

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 11 hónapja és 27 napja

Szép hárítás. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja