A Rockstar ex-fejlesztői szerint 2009-ben elkaszálták a Bully 2-t

2021. december 31.
42.3431
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy friss iromány szerint a Rockstar Games 2008-ban fejlesztette a Bully 2-t a New Englandi stúdiójában, és hat-hét órányi játszható játéktartalommal rendelkezett, mielőtt a fejlesztést leállították, mivel a fejlesztőket más projektekhez irányították.

Ezt a Rockstar New England volt fejlesztői állítják, akik szerint 2009 végére a Bully 2 gyakorlatilag halott volt. A fejlesztők elmondása alapján a Bully 2 körülbelül 12-18 hónapig volt aktív fejlesztés alatt, mielőtt a Rockstar vezetősége leállította.

Egy bizonyos ponton úgy tűnik, hogy szinte az egész New England-i stúdió, 50-70 ember dolgozott a játékon. Ez idő alatt azonban egyre több fejlesztőt helyeztek át olyan játékokra, mint a Max Payne 3 és a Red Dead Redemption. Más fejlesztők tiltakozásul távoztak, mivel a nemrég felvásárolt New Englandi stúdió elkezdett alkalmazkodni a túlóráztatáshoz.

A befejezetlen játék víziója izgalmas volt, és bár a mai mércével mérve kicsi volt a térkép, minden épületbe be lehetett jutni, akár törvényesen, akár betöréssel. A prototípusban kifejlesztett technológia, mint például a dinamikusan törő üveg, a későbbi Rockstar-játékokba is bekerült.

Az NPC-ket is úgy tervezték, hogy emlékezzenek egy kicsit a karakter viselkedésére, ez az ötlet később a Red Dead Redemption 2-ben is helyet kapott. Más részletek, mint például a fűnyíráshoz dinamikusan növekvő fű, olyan jellegzetes, mélyreható játékmechanikák, amelyek meghatározzák a Rockstar játékainak elmúlt évtizedét.
6 hozzászólás

fighterlaci

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Nagyon fura hogy meg vannak torpanva az elmúlt évtizedben a Rockstarnal. Tényelg csak egy RDR2-t voltak képesek kiköhögni magukból. Szép játék meg minden, de elképzelhetetlennek tartom hogy üzletileg sikeres lenne...

válasz erre

petrovicsz

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nagyon remélem hogy azért van mostanában ennyi Bully hír, mert jön a 2.

válasz erre

muki

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

Tök fura hogy azóta sem léptek előrébb.

válasz erre

VaPe

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

Szívből remélem hogy nem engedték el teljesen...

válasz erre

WickedSick

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

Patrik94 írta:
És azóta baszki nem voltak képesek újra nekiállni?
Ilyet senki nem mondott.

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

És azóta baszki nem voltak képesek újra nekiállni?

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja