A Riot Games zaklatás elleni tréningeket tart az alkalmazottainak

2019. március 01.
7.1651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Riot Games hónapokkal ezelőtt elhatározta, hogy kifogja irtani a szexizmus és a nőgyűlölet minden egyes apró jelét, éppen ezért a cég most megosztotta a közönséggel, hogy eddig mire jutottak ennek kapcsán.

A League of Legends atyjai felvették Angela Roseborót, aki kvázi "vezető diverzitás biztos" szerepben fog tetszelegni a vállalatnál, korábban a Dropboxnál volt hasonló pozícióban. A Riot Games konkrét tréningeket rendelt el a zaklatás ellen, melyeken minden alkalmazottnak részt kell vennie.

Továbbá külsős tanácsadókkal is beszélgettek a Riotös srácok, a stúdió azt állítja, hogy több tucat új követelést vizsgált meg, több száz interjút készített, és minden esetben megfelelő lépéseket tett. Példának okáért decemberben felfüggesztették az ügyeletes COO-t két hónapra, Scott Gelbet.

Néhány meg nem nevezett alkalmazott a Kotakunak kifejtette, hogy szerintük ez még kevés is, miután nem kevés vád érkezett Gelb ellen.

Ugyebár ezekre a lépésekre azért van szükség, mert többen is felemelték a hangjukat a munkahelyi toxicitás és szexizmus miatt, így ők igyekeznek kiküszöbölni a csorbát, hogy a jövőben ne lehessen ilyesfajta probléma.
3 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 6 hónapja és 25 napja

Ennyi zaklató van náluk?

válasz erre

Mordorer

1 éve, 6 hónapja és 26 napja

Az kemény hogy ilyenre van szükség!

válasz erre

zender

1 éve, 6 hónapja és 26 napja

**** lehet amikor. Mint az ügyfélszolgálatokon, ott is kell a kitartás.

válasz erre
League of Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt