A Resident Evil 7 egyenes folytatásaként bemutatkozott a vérfarkasok legendájára építő Resident Evil Village

2020. június 12.
12.7201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noha biztosak lehetünk abban, hogy nem lesz PS5-exkluzív, a Capcom azonban mégis a Sony tegnap esti eseményén mutatta be a rajongóknak a Resident Evil-sorozat régóta várt új epizódját, mely a Resident Evil Village címet kapta a keresztségben.

A Capcom legendás horrorjának legújabb része minden tekintetben a hetedik epizód által kikövezett utat folytatja, ezáltal ugyanúgy belső nézetből élhetjük át a történetet, és ugyanúgy Ethan lesz a főszereplő, de a helyszín ezúttal egy európai kis beltenyészet falucska lesz, ahol rémálmaink középpontjában nemcsak néhány megkattant falusi áll majd, hanem pár félelmetes vérfarkas is megkeseríti az életünket.

Az első kedvcsináló alapján a Resident Evil Village olyan hatást kelt, mintha a sorozat negyedik és hetedik részének szerelemgyermeke lenne, miközben minden eddiginél sötétebb és európaibb környezettel kecsegtet nekünk, de a kérdéses videó egyik fénypontja az is, amikor kiderül, hogy ebben a részben végre Chris Redfield is visszatérhet majd, noha úgy tűnik, hogy nem a mi oldalunkon, ami a főszereplő szempontjából bizony rossz hír.

A Resident Evil Village valamikor 2021-ben érkezik, és bár a PS5 már biztos, mi még mérget mernénk venni egy PC-s és Xbox One X-es változatra is, de hivatalos infó a játék kapcsán, hogy az RE Engine újgenerációs változatát használja, és idén nyáron további részleteket szellőztet majd meg róla a Capcom.



eseményén mutatta be a rajongóknak a Resident Evil-sorozat régóta várt új epizódját, mely a Resident Evil Village címet kapta a keresztségben.'>
3 hozzászólás

muki

4 éve, 1 hónapja és 13 napja

Ez igen ****a Resident Evilnek ígérkezik! meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

4 éve, 1 hónapja és 13 napja

Brutál a trailer!

válasz erre

Mordorer

4 éve, 1 hónapja és 13 napja

Az egyik legvárósabb RE nálam, a második rész után.

válasz erre
Resident Evil Village
21.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja