A Remedy újgenerációs konzolokra is elhozza a Control-t

2020. június 12.
10.5841
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár mindenki új játékot, de legalább az Alan Wake folytatását várja a Remedy csapatától, a srácok azonban úgy tűnik, hogy nem kapkodnak el semmit sem, hiszen most éppen azon dolgoznak, hogy a Control-t elhozzák újgenerációs platformokra.

A finn stúdió ugyanis a Twitteren keresztül megosztotta a rajongókkal, hogy most már egészen biztos: PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is megjelentetik a Control élményét, azonban bővebb részleteket csak a későbbiekben kívánnak majd megosztani erről.

Aki esetleg nem tudná, a Control a Remedy 2019-ben megjelent videojátéka volt, mely szokás szerint őrült koncepcióra épült, méghozzá a természetfelettivel a középpontban, így csinosabb grafikai körítéssel biztosan sokan szívesen újra átélnénk az általa kínált különleges élményt.

2 hozzászólás

totyak

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Nekikezdtem PC-n, de egyelőre félbemaradt. Közben jött hozzá magyarítás, lehet nekiállok újra, hátha jobban elkap a lendület magyarul olvasva. Igazából nem érzek akkora potenciált ebben a játékban, hogy új generációra is ki kelljen adni. De feltételezem minimális munkabefektetéssel kiadják és ha bevételt hoz, az csak plusz pénz a perselybe.

válasz erre

Santonio

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ez pont nem izgat.

válasz erre
Control
15.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Yanez profiljaWickedSick profilja