A Red Dead Redemption 2 különleges kiadásaival nem sztori küldetéseket kapunk

2018. június 07.
4.5071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A héten érkezett az infó a Red Dead Redemption 2 kapcsán, hogy miket fognak tartalmazni a játék különleges kiadásai, de amint meglátták a rajongók, hogy bónusz küldetések is érkeznek, azonnal elszabadultak az indulatok.

Egészen pontosan egy extra bankrablásról és egy Gang Hideout bónuszról van szó, melyekről sokan megvoltak győződve, hogy a Rockstar Games új üzletstratégiával dolgozik, és bizony a csúnya gonosz kiadó nemes egyszerűséggel sztori küldetéseket tett a drágább változatokba.

Ezt valaki fel is hozta a Rockstar Games Twitter fiókján, ahol megnyugtatták a rajongókat, hogy ilyenről szó sincs, az extra tartalom - ami a Special és Ultimate csomagokkal érkezik - mind-mind külön az ezekhez a verziókhoz gyártott extra lesz, és nem sztorihoz kapcsolódó küldetés.


Most hogy ezt is tudjuk, már tényleg csak egy gameplay bemutatóra kell várnunk, és reménykednünk hogy a Red Dead Redemption 2 legalább akkorát fog szólni mint a Rockstar előző mesterművei.
3 hozzászólás

totyak

2 éve, 4 hónapja és 9 napja

Akárhogy is lesz, ez a játék is kasszasiker lesz. Rockstar szinte minden újabb játéka az lett. De hogy a gyűjtői kiadásban nincs játék és külön kell még megvenni, azon nem tudok napirendere térni. Gondolom ezt várhatom a következő GTA-nál is. A pofátlanság és a lehúzás netovábbja.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 4 hónapja és 12 napja

Hát... Így legyen...

válasz erre

Mordorer

2 éve, 4 hónapja és 12 napja

Hát ettől még lehet lehúzás végülis.

válasz erre
Red Dead Redemption 2
15.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljagery1113 profiljaWickedSick profilja