A Red Dead Redemption 2 gameplay anyag PS4 Prón futott 4K-ban

2018. augusztus 10.
1.2641
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ne aggódjatok, még mi is próbálunk felocsúdni a tegnap bemutatott Red Dead Redemption 2 gameplay videóból, ám most egy olyan információ is napvilágot látott, mely bizony több okból is bizalomgerjesztő lehet.

A PlayStation Blog ugyanis nyilatkozott, miszerint az a hat perces felvétel, melyet láthattunk, teljes mértékben a Sony PlayStation 4 Pro konzolján futott 4K felbontásban, és bár nem részletezték, hogy natív vagy felskálázott tartalomról van szó - utóbbira tippelnénk inkább -, mindenképp örvendetes, hogy így fog kinézni a gépen a stuff.

Természetesen Xbox One X-en is hasonló megjelenítést várhatunk majd, azok a hangok pedig, akik azt ajnározzák, hogy downgrade-elve lesz a cucc a megjelenésig, érdemes figyelembe venni, hogy nem véletlenül várt a Rockstar ennyi időt a publikálással, ráadásul bízhatunk annyira a stúdióban, hogy nem veri át a felhasználóit.
3 hozzászólás

VaPe

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Hát bazd, nem gondoltam volna!

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Pedig azt hittem, valami titkos PC verzió volt. Nem semmi, brutális lesz!

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Milyen lenne ez ha kijönne PC-re!!!!

válasz erre
Red Dead Redemption 2
19.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaGargameth profiljamarco profiljaturatur profiljaHellblade profiljaXelosz profiljaWickedSick profiljatotyak profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljaWarriorAutobot profilja