A Red Dead Redemption 2 főszereplője leleplezte, milyen küldetést vágott ki a Rockstar a végleges játékból

2020. július 05.
12.0911
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bevett gyakorlat a videojáték-iparban, hogy a fejlesztés során megannyi tartalmat kivágnak a szoftverekből, és igyekeznek a lehető legjobb formában a közönség elé tárni az adott alkotást, a Red Dead Redemption 2 esetében pedig ez egyenesen borítékolható volt.

A Rockstar Games magas minőségi lécéből fakadóan nem is kérdéses, hogy csak azokat az elemeket hagyják bent, amik kellően erős színvonalat képviselnek. Roger Clark, azaz a főszereplő megtestesítője a GameSpotnak árulta el, hogy volt például egy küldetés, amiben Arthur és Dutch Bostonból érkező fejvadászokat likvidáltak volna, és egy vonat is fontos szerepet játszott volna a misszióban.

Byron Davis, Dutch színésze különösen szomorú volt, hogy kivágták végül ezt a küldetést, mert rengeteget dolgoztak vele, viszont Clark szavai szerint sosem kell aggódni, ha a Rockstarral dolgozik az ember, lévén ha valami nem működik a játék egészét nézve, akkor az nem kerül be. Azt viszont már véka alá rejtette, hogy pontosan mennyi tartalmat vágtak ki a végleges szoftverből.
3 hozzászólás

Patrik94

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Pedig jó kis küldetés lett volna.

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 3 hete és 4 napja

Mordorer írta:
Majd kijön DLC-ben.
Sajnos erre én is mérget vennék...

válasz erre

Mordorer

3 hónapja, 3 hete és 4 napja

Majd kijön DLC-ben.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja