A Red Alert-sorozat két színésze is elhunyt

2020. április 29.
6.6481
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szomorú napok járnak most a Command & Conquer-sorozat talán legnépszerűbb mellékágaként megismert Red Alert franchise kedvelőire, lévén a legendás, élőszereplős átvezetőkkel operáló RTS két ikonikus színésze is eltávozott az élők sorából.

Elsőként Gene Dynarski halálhíre járta körbe a világot, aki 86 éves korában hunyt el, miután február óta egy rehabilitációs központban lábadozott különféle szívproblémák miatt. A színész a legendás Red Alert-ben magát Sztálint alakította a képernyőn, de a filmvilágban szintén akadtak kiemelkedő alakításai, így találkozhattunk vele például a Star Trekben is.

A másik elhunyt Dimitri Diatchenko, akit mindössze 52 éves korában ért utol a végzete, és azon túl, hogy több mint 30 videojátékhoz adta a hangját, a Red Alert 3-ban az arcát is láthattuk, hiszen ő személyesítette meg a képernyőn Oleg Vodnik karakterét.

A színész állítólag még április közepén szenvedett munkahelyi balesetet, konkrétan áramütés érte, de egyelőre nem tudni még, hogy pontosan mi okozta április 21-én bekövetkezett halálát. Dimitri egyébiránt sikeres filmes karriert tudhatott maga mögött, hiszen olyan művekben is feltűnt, mint az Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull vagy a Sons of Anarchy.

Nyugodjanak békében!

Nézd nagyban ezt a videót!

3 hozzászólás

VaPe

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

Nyugodjanak békében!

válasz erre

Patrik94

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

A 86 év nagyon szép kor, de a másik... Döbbenet. RIP.

válasz erre

Gólem

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

Dimitri Diatchenko ilyen fiatalon. Nyugodjanak békében.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt