A Red Alert-sorozat két színésze is elhunyt

2020. április 29.
7.2961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szomorú napok járnak most a Command & Conquer-sorozat talán legnépszerűbb mellékágaként megismert Red Alert franchise kedvelőire, lévén a legendás, élőszereplős átvezetőkkel operáló RTS két ikonikus színésze is eltávozott az élők sorából.

Elsőként Gene Dynarski halálhíre járta körbe a világot, aki 86 éves korában hunyt el, miután február óta egy rehabilitációs központban lábadozott különféle szívproblémák miatt. A színész a legendás Red Alert-ben magát Sztálint alakította a képernyőn, de a filmvilágban szintén akadtak kiemelkedő alakításai, így találkozhattunk vele például a Star Trekben is.

A másik elhunyt Dimitri Diatchenko, akit mindössze 52 éves korában ért utol a végzete, és azon túl, hogy több mint 30 videojátékhoz adta a hangját, a Red Alert 3-ban az arcát is láthattuk, hiszen ő személyesítette meg a képernyőn Oleg Vodnik karakterét.

A színész állítólag még április közepén szenvedett munkahelyi balesetet, konkrétan áramütés érte, de egyelőre nem tudni még, hogy pontosan mi okozta április 21-én bekövetkezett halálát. Dimitri egyébiránt sikeres filmes karriert tudhatott maga mögött, hiszen olyan művekben is feltűnt, mint az Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull vagy a Sons of Anarchy.

Nyugodjanak békében!

Nézd nagyban ezt a videót!





3 hozzászólás

VaPe

4 éve, 3 hónapja és 1 napja

Nyugodjanak békében!

válasz erre

Patrik94

4 éve, 3 hónapja és 1 napja

A 86 év nagyon szép kor, de a másik... meglepett smiley Döbbenet. RIP.

válasz erre

Gólem

4 éve, 3 hónapja és 1 napja

Dimitri Diatchenko ilyen fiatalon. meglepett smiley Nyugodjanak békében.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljaXTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaBotyi profilja