A Rebellion egy 15 éve megálmodott játékot készít

2018. június 21.
3.6141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Van úgy, hogy egy-egy fejlesztőstúdiónak megadatik a lehetőség, hogy egy hosszú évtizedek óta tervben lévő játékukat megvalósítsák, és most a Rebellion is beáll ezeknek a stúdióknak a sorába.

A Sniper Elite játékokról ismeretes Rebellion abban a szerencsés helyzetben van, hogy indie fejlesztőként olyan játékokat készítenek amilyet akarnak. A stúdió vezérigazgató, Jason Kingsley a tavalyi E3-on elhintette, hogy egy olyan játékon dolgoznak, amit ő maga másfél évtizede álmodott meg, most pedig az idei expón elmondta egy külföldi magazinnak, hogy továbbra is fejlesztés alatt áll ez a cím, viszont jelenleg a Strange Brigade-re koncentrálnak elsősorban.

Kingsley szerint az elkövetkezendő pár évben már elkezdenek majd csepegni az információk erről a szerelemprojektről, most viszont annyit még elárult, hogy habár nagyon szereti a középkort - a korszakra jellemző páncéljainak és fegyvereinek gyűjtője -, a játék nem középkori környezetben fog helyet foglalni. Talán jobb, ha egyelőre még senki nem kezdeni vágni a centit a bejelentésig, de azért az ilyen infómorzsáknak mindig örülünk.
4 hozzászólás

muki

6 éve, 4 hónapja

De várom hogy kiderüljön mi az. mosolygó smiley

válasz erre

Eltohn

6 éve, 4 hónapja

A szerelemprojektek általában nagyon jól sikerülnek, úgyhogy kíváncsian várom, mi lesz ez!

válasz erre

Direktor

6 éve, 4 hónapja

Az kemény! röhögő smiley Jó sokáig érlelődött.

válasz erre

Vidoros

6 éve, 4 hónapja

Wow EU-t kíváncsian várom!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja