A Razer bemutatta a világ első akkumulátor- és vezeték nélküli gamer egerét

2018. január 10.
1.5411
Maniac profilja, adatai
Maniac
A CES 2018 részeként a Razer bemutatta a világ első olyan gamer egerét, amely akkumulátor, ezáltal felesleges töltögetés nélkül képes garantálni a vezeték nélküli egérhasználat és játék legmagasabb szintjét.

A Razer Mamba HyperFlux lelkét egy kapcsolódó egérpad, a Razer Firefly HyperFlux adja, melyre azért lesz szükség a rágcsáló használatához, mert innen nyeri majd energiáját, lévén a pad olyan mágneses mezőt hoz létre, ami képes lesz közvetlenül működtetni az egeret, melynek így a világon elsőként nem lesz szüksége sem vezetékes áramforrásra, sem akkumulátorra a működéshez.

A Razer Mamba HyperFlux mindemellett képes a jelenleg elérhető legerősebb, 2,4 GHz-es adaptív frekvenciasávon kommunikálni a számítógéppel, ami az 5G optikai szenzor és a 16,000 DPI-s érzékenység mellett lehetővé teszi a gyors és precíz mozdulatokat.

Az egér és a kapcsolódó kétoldalas egérpad - egyik felén műanyag-, másik felén szövetbevonattal - egyedi RGB világítással rendelkezik, ezáltal 16,8 millió szín megjelenítésére képes, érkezésére pedig várhatóan még 2018 első negyedévében sor kerülhet, egyelőre ismeretlen árcédulával.

8 hozzászólás

RapperFeri

6 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nagyon jó ötlet volt kitalálni! Bár azért a 16k DPI-t sokalom, elvégre én 1600-on tökéletesen játszok bármilyen játékot, viszont az egerem hiába képpes 5500 DPI-re azt már magam se tudom kezelni még akkor se ha a játék 3.0 senzin van mert még akkor is 3x kb körbe fordulja a 360 fokot pedig csak 2 millimétert mozditottam meg az egerem, szóval felesleges annyi DPI! Viszont ez a 5G érdekesnek hangzik elvégre én még csak 4G-ről hallotam szóval kiváncsi leszek milyen is lesz és hogy az ára mennyi lesz!

válasz erre

Xelosz

6 hónapja, 3 hete és 2 napja

Qrva jó ötlet!
néha hadban állok az egér kábellel de mi van ha átkerülne a kábel az egérpadra és az egér szabad lehetne a Razer még erre is gondolt
viszont ez nem az én árkategóriám lesz sajnos
egérre max 20 ezret költenék de annak különlegesnek kell lennie
viszont ez már túl különleges

válasz erre

totyak

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

A padok viszont biztosan be kell majd dugni a gépbe, tehát a vezetéknélküliség kicsit ezzel megborul. Amúgy viszont fantasztikus ötlet.

válasz erre

VaPe

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hát ezt nem nagyon tudja majd magával hurcolni lanpartykra senki!

válasz erre

WarriorAutobot

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nem rossz, de az ára fog eltántorítani engem.

válasz erre

Direktor

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

Óriási!!! Fú ez nekem nagyon bejön.

válasz erre

fighterlaci

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

Báááááááááázd ez igeeeeeen!

válasz erre

petrovicsz

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ez *****nagy!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMarduk profiljagery1113 profilja adambalonyi profiljaleventecos profiljaLaci721 profiljaNeurotic profiljamarco profiljaVis Major profilja