A Rare nem a Battletoads-on, hanem egy vadonatúj játékon dolgozik

2018. június 16.
4.2221
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mindig jó, ha egy egykoron népszerű játékszéria valamilyen formában tiszteletét teszi az aktuális generációban, és bár a Battletoads visszatérését nem az eredeti szériát is jegyző Rare csinálja, ők abszolút örülnek egykori szériájuk feltámasztásának.

Nem feltétlenül egy Battletoads bejelentés volt az, amit mindenki várt a Microsoft E3-as konferenciájától, így akik egykoron imádták a szériát, az valószínűleg elmorzsoltak egy könnycseppet a rövid és tömör teaser láttán.

A Rare studio feje, Craig Duncan a Gamereactor magazinnak adott nyilatkozata alapján, roppant boldogok a csapatnál, hogy láthatják a Battletoads visszatérését, de ők most jelenleg egy új játék fejlesztésével, és a Sea of Thieves egyengetésével foglalatoskodnak. Sajnos erről a titokzatos új címről nem adott ki Duncan semmi információt.

A bejelentett Battletoads játékot a Dlala Studios készíti, de mindenképpen jó jel, ha az eredeti széria készítői is pozitívan tudnak nyilatkozni róla. Reménykedjünk benne, hogy az új csapat mindent elkövet, hogy a Battletoads abban a formában térhessen vissza, melyet a klasszikus játékok rajongói megérdemelnek. A játék valamikor 2019-ben érkezik.
5 hozzászólás

Direktor

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

Én arra vagyok kíváncsi, egy 30 éves játékból hogy tudnak mait faragni. Na az lesz az érdekes!

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nagyon kíváncsi leszek erre a játékra.

válasz erre

Patrik94

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nekem az eredeti játék ismeretlen sajnos, kisgyerek voltam még. De érdekel, mert ha ennyi idő után felújítják, akkor annak oka van!

válasz erre

Hentes

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nagy kár hogy nem a Rare csinálja.

válasz erre

Direktor

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

Hát az a Dlala nem valami nagy eresztés, úgyhogy nem sok jót várok.

válasz erre
Battletoads (2019)
nincs ár
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaWillThaWheel profiljaVis Major profilja