A rajongók szerint a GTA Online új DLC-je a GTA VI helyszínét árulja el

2020. március 14.
10.6351
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Rengeteg alkalommal merült már fel mindenféle pletyka a GTA VI-tal kapcsolatosan, így érdemes megint csak szódával kezelni ezt a teóriát, hiszen ennyiről van szó: egy spekulációról a rajongók részéről, semmi többről.

A rajongók úgy vélik ugyanis, hogy a hatodik felvonás térképe Vice City-től, Chicagón át, egészen Észak-Mexikóig bezárólag fog terjedni. Hogy erre mit tartanak bizonyítéknak? Azt, hogy a GTA Online új, Open Wheel névre hallgató DLC-jében van egy versenypálya, a Height of Society tulajdonképpen ezeknek a városoknak a rajzát írja le, csak kicsiben.

Hogy mire kell gondolni? Arra, hogy ha az ember ránéz egy igazi térképre, akkor Miami (amiről ugyebár mintázták Vice City-t), Chicago és Észak-Mexikó határa rajzolódik ki, a Height of Society versenypálya útvonala pedig lényegében ugyanezt a vonalat követi. Hogy érdemes-e erre a hype vonatra felülni? Mi azt mondanánk, hogy nem, de nem szeretnénk gátat szabni annak, aki hinni szeretne ebben a teóriában.

A rajongók szerint a GTA Online új DLC-je a GTA VI helyszínét árulja el - 2. kép

5 hozzászólás

totyak

6 hónapja, 2 hete és 5 napja

Az tény, hogy a GTA V is megjelent anno a GTA IV vidámparkjában egy játékon, de az látványos volt, ez meg belemagyarázásnak tűnik. Én is abban hiszek, hogy Vice City következik, de nem ezek miatt, hanem mert minden más város már megvolt, többször is.

válasz erre

Direktor

6 hónapja, 2 hete és 5 napja

Nem jelent ez semmit. Szerintem.

válasz erre

Mordorer

6 hónapja, 2 hete és 5 napja

Szerintem nem így fog felbukkanni, egyszerűen csak bejelentik, ahogy szokták. Ez a spoilerezés, meg elhintés nem Rockstaros.

válasz erre

Gólem

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Én már csak akkor hiszem el hogy jön a 6, amikor fent van a gépemen és tolom!

válasz erre

VaPe

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Már nagyon ideje lenne az új résznek..

válasz erre
Grand Theft Auto V
8.255 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja