A Queens of the Stone Age multihangszeres veteránja írja a Ghost Recon Wildlands zenéit

2017. január 12.
3.5521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár még nem sokat hallottunk belőle, mi már most imádjuk a Ghost Recon Wildlands zenéit, lévén kiderült, hogy az az Alain Johannes segédkezik a megírásukban, aki világhírű multihangszeresként többek között a Queens of the Stone Age-ben is megfordult már.

Róla, illetve a játék zenéiről szól az alábbi videó, amely a Ghost Recon Wildlands aktuális fejlesztői naplójaként bemutatja, hogy milyen különleges muzikális tételek várnak majd ránk az alkotás keretein belül az autentikus dél-amerikai hatásoknak köszönhetően.

Alain Johannes ugyanis egy részben chilei származású amerikai zenész, vagyis a vérében vannak a dél-amerikai dallamok, és mivel ugyebár a Ghost Recon Wildlands Bolíviában játszódik, ezért ez a párosítás az alábbi felvétel alapján valami fantasztikus lesz.

A Ghost Recon Wildlands március 7-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, saját példányodat pedig már most előrendelheted magadnak a Play 24/7 kínálatából!

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

totyak

1 éve, 5 hónapja és 20 napja

A videó címe szerint ennek a bemutatónak a játék zenéiről kellene szólnia, ellenben azokból szinte semmit nem kapunk, viszont végighallgathatjuk helyette pár zenész szájalását. Danke schön.

válasz erre
Ghost Recon Wildlands
12.899 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Laci721 profiljamarco profilja adambalonyi profiljaLoginRs profiljaHellblade profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaVis Major profiljaturatur profiljaitalianman profiljarDAVE profilja