A PS4-es változat megjelenésével együtt kerül fel a Steamre a Tales of Berseria

2017. január 11.
3.6101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már megszokhattuk, hogy a PC-s változat minden videojáték esetében mostohagyermekként van kezelve, de így lassan január derekához érve már kezdett megijeszteni minket a Bandai Namco, amikor a Tales of Berseria kapcsán még mindig csak a PS4-es változatot emlegették.

Amint azonban nemrégiben kiderült, aggodalomra nem volt okunk, a kiadó ugyanis megerősítette, hogy terveik szerint a Tales of Berseria január 27-én, avagy a PS4-es átirattal egyetemben a Steam kínálatában PC-re is megjelenhet.

A játék Steames adatlapjáról egyébiránt kiderült még, hogy az alkotást a Denuvo védi majd a csúnya kalózokkal szemben, és amennyiben elég gépünk van hozzá, akkor akár 4K felbontásban is élvezhetjük varázslatos látványát.
2 hozzászólás

totyak

1 éve, 5 hónapja és 24 napja

Lassan már mindent a Denuvo véd, nincs ezzel gond. A végtelenségig nem marad feltöretlen semmi, annyira viszont elég az idő, hogy az eladások nagy százaléka még védelem alatt meglegyen.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 5 hónapja és 24 napja

Tegnap végigmentem az egész demó... Jó játék, de nagyon messze van egy next-gentől, nem éri meg teljes árat fizetve. Nagy rajongóknak esetleg, de aki most találkozik csak a sorozattal és van PS3-a az inkább arra vegyen régebbi részt. Pl Tales of Xillia első része 2 ezer valamennyi most akciósan. Játékmenet nagyon hasonló és még a főszereplő lány jelleme is.

válasz erre
Tales of Berseria
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljaMarduk profiljaWarriorAutobot profiljaHellblade profiljaSunyi78 profiljaVis Major profilja