A pozitív kritikákkal büszkélkedik egy kicsit a Dragon Ball Z: Kakarot

2020. április 03.
6.8941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bandai Namco úgy döntött, hogy ha valakinek esetleg hiányérzete támadt volna a korábban kiadott tonnányi Dragon Ball Z: Kakarot trailer után, akkor most egy utolsó mozgóképet azért még elkészítenek hozzá amolyan dicsekvő jelleggel.

Merthogy a Dragon Ball Z: Kakarot egészen jó kritikákat kapott a szakma részéről, és bár nem ingatta meg alapjaiban a játékvilágot, azért a legnagyobb külföldi játékmagazinok is találtak benne pozitívumot, a kiadó pedig most ezeket a gondolatokat emelte ki és fűzte össze az alábbi videón.

A felvételnek tehát valójában nincs már semmi haszna azon túl, hogy összegyűjt néhány kritikát, de azért érdemes végigszenvedni a legnagyobb rajongóknak is, hiszen a végén kapunk egy rövidke áttekintést egy közelgő DLC-ről, mely új karakterekkel, erőkkel és technikákkal, köztük egy játszható Goku (Super Saiyan God) + Vegeta (Super Saiyan God) párossal kecsegtet nekünk.

Nézd nagyban ezt a videót!



Dragon Ball Z: Kakarot trailer után, akkor most egy utolsó mozgóképet azért még elkészítenek hozzá amolyan dicsekvő jelleggel.'>
2 hozzászólás

Gólem

4 éve, 3 hónapja és 27 napja

Valamivel villogni kell.

válasz erre

VaPe

4 éve, 4 hónapja

Marha érdekes. röhögő smiley

válasz erre
Dragon Ball Z: Kakarot
18.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja