A pofátlanság netovábbja: 27 ezer dollárért veheted meg magadnak a Star Citizen összes hajóját!

2018. május 29.
5.4141
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egyre inkább úgy érezzük, hogy kezd elszaladni a ló a Star Citizen alkotóival, akik már közel 200 millió dollárból készítik minden idők legnagyobb és legígéretesebb űrszimulátorát, azonban a jelek szerint még több pénzre vágynak.

A készítők ugyanis most bejelentettek egy olyan The Legatus Pack névre keresztelt prémium DLC csomagot a játékhoz, ami bár tartalmazza mind a 117 űrhajót, a kapcsolódó felszerelésekkel együtt, azonban ezt így egyben csak és kizárólag azok vehetik majd meg maguknak, akik milliomosnak születtek.

A csomag ugyanis 27 ezer dollárba, azaz több mint 7 millió forintba kerül, és az igazán nagy arcátlanság ezzel kapcsolatban nem más, minthogy azok még csak a DLC weboldalát sem nézhetik meg, akik nem támogatták korábban legalább 1000 dollárral a projektet. Ezt jobb helyeken úgy hívják, hogy diszkrimináció... Illetve szimplán pofátlanság!
8 hozzászólás

totyak

9 hónapja, 1 hete és 1 napja

Jó kis banda ez. Ha csak 500 dolcsit adtál, nem is vagy ember.

válasz erre

WarriorAutobot

9 hónapja, 1 hete és 2 napja

Valaki még hisz abban hogy ez a játék elkészül is valaha?

válasz erre

kylx

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

A nagy poén az lenne, ha közben egy másik cég piacra dobna valami hasonló játékot...

válasz erre

Imperator

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

Mióta is készül a játék? Kb. 6 éve? Mennyit is gyűjtöttek a fejlesztésre? 200 millió körül? Lényegében volt idejük és pénzük arra, hogy elkészüljenek a játékkal, de eddig szinte semmit nem kaptunk. Néha felröppen egy-két kép vagy akár videó is, de a játék rohadtul nem létezik még, és még ezek után van pofájuk ilyen pénzlehúzós dologgal is előrukkolni, elmehetnek a tudjátok hova. Amúgy is kit akarnak lehúzni, a célközönség 90%-a már támogatta őket, ha el is készül a játék, addigra már alig lesz valaki akinek teljes áron el tudnák adni.

válasz erre

teglasdavid

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nem kicsi a lehúzás mértéke...????

válasz erre

Hellblade

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

A sok másik mellett a legfantasztikusabb a játékos létben az VOLT,h nem voltak társadalmi különbségek..igazságosabb volt..mindenki a képességeihez mérten lehetett az aki..

Lassan ugyan olyan unfair a gameworld mint az élet..

válasz erre

Hentes

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ezekkel annyira elszaladt a ló, hogy az hihetetlen! Életemben nem láttam még ilyen mértékű lehúzást.

válasz erre

WillThaWheel

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nem tudtam, hogy ez ilyen burzsujoknak szánt játék. Kérdés, hogy akinek ilyesmire van ennyi pénze, az vajon játszik-e egyáltalán videojátékokkal...

válasz erre
Star Citizen
16.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Monyo profiljagery1113 profilja