A pletykák szerint már majdnem kész a Xenoblade Chronicles 3

2021. augusztus 10.
32.1271
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Fanbyte értesülései szerint a Xenoblade Chronicles 3 nemcsak, hogy készül a Monolith Soft kezei között, de konkrétan már a végső fázisban tartanak a munkálatok, ahogyan arról a tűzhöz közeli források szónokoltak.
 

Állítólag az volt a terv, hogy 2021 elején bejelentik, majd télen kiadják a címet, de a COVID-19 bekavart a képletbe. Még leleplezhetik idén a harmadik felvonást, ugyanakkor 2022 első felére tolhatják legkorábban a megjelenést, ha minden jól megy.

Elviekben több karaktermodellt fog megjeleníteni az új etap a képernyőn, mint bármelyik korábbi rész, mind játszható karakterek, mind ellenfelek tekintetében. Jenna Coleman, az első részből ismert Melia szinkronhangja teszi fel a cseresznyét a tortára, aki véletlenül elkotyogta egy interjú során még júniusban, hogy lesz új rész, de valamiért csak most kapta fel a közönség ezt az elszólást.
4 hozzászólás

soami

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Én azt nemértem azt a nyavalyás Chroincle X-et miért nem tudják végre portolni Wii U-ról, anno az volt az a rész, ami miatt olyan konzolt akartam venni, csak egy játék miatt nem fogok, de switchre lazán kiadhatnák, első napos vétel lenne nálam.

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Kenje a hajára a nintendo.

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Hát azt elég komolyan titokban tartották.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Elsőre emlékszem, az nagyon bejött, de sajnos amíg nem portolják (tudom, nem fogják) más platformokra mint a nintendoé, addig nekem kimarad.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaGargameth profilja