A pletykák szerint két nyitott világú Superman-játékot is törölt 2013 óta a Warner

2019. november 13.
4.1001
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes pletykák bukkantak fel a Warner Bros háza tájáról, James Sigfield, a Geeks Worldwide újságírója ugyanis belsős értesüléseire hivatkozva nemrégiben arról jelentett a játékosoknak, hogy 2013 óta már két Superman-játéktól estek el.

Állítása szerint ugyanis a Warner két nyitott világú Superman-játékot is kukázott az elmúlt néhány évben, melyek erőteljes hasonlóságot mutattak az Insomniac Games által megálmodott Spider-Man videojátékkal, azonban valamiért már prototípusként sem ütötték meg a kiadó mércéjét.

Az okokról sajnos egyelőre nem hallottunk még, de egyre biztosabb, hogy soha az életben nem kapunk már Superman-játékot, elegendő csak a Superman: Unbound esetére gondolni, mely a 2013-as animációs filmre épült volna, a főszerepben Kandor városával, a múlt idő azonban vele kapcsolatban egyáltalán nem véletlen, hiszen ezt a projektet is törölték annak idején a készítők.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

3 hete és 5 napja

Pedig szerintem az is lehetett volna olyan jó mint a Batman játékok.

válasz erre

fighterlaci

3 hete és 6 napja

Menj már! Pedig de rohadt nagy lenne!

válasz erre

Patrik94

3 hete és 6 napja

Bakker.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaMarduk profiljagery1113 profiljaNeurotic profiljaRobi022 profilja5t3v3nk3 profilja