A PlayStation VR-t is támogathatja majd a Resident Evil Village

2020. június 22.
9.2601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem kizárt, hogy PS5-exkluzív extrával kerülhet majd a boltok polcaira a Resident Evil Village, melyről jó pár nappal ezelőtt hozott egy kis szivárgást az AestheticGamer Twitter-csatorna, amit csak a hétvégén vett észre a legtöbb játékmagazin.

A kérdéses bejegyzés tanúsága szerint a Resident Evil Village elképesztő teljesítményre lesz képes, ezáltal töltőképernyők nélkül, minden eddiginél nagyobb területeken vár majd ránk a horror, méghozzá masszív 60 fps társaságában, ami nagyon fontos kulcsmomentum az aktuális pletyka kapcsán.

Megtudtuk ugyanis, hogy a 60fps kisajtolása leginkább annak köszönhető, mert a Capcom szeretné, ha a 2021-ben érkező Resident Evil Village PlayStation VR-on is játszható lenne, ami merész feltételezés annak fényében, hogy egyelőre még senki sem tudja pontosan, a japánok miként támogatnák az újgenerációban a kérdéses technológiát.

Resident Evil Village, melyről jó pár nappal ezelőtt hozott egy kis szivárgást az AestheticGamer Twitter-csatorna, amit csak a hétvégén vett észre a legtöbb játékmagazin.'>
4 hozzászólás

Tommy

4 éve, 1 hónapja és 24 napja

Wooooow az igen jól hangzik! meglepett smiley

válasz erre

VaPe

4 éve, 1 hónapja és 24 napja

Milyen para lenne ez VR-ban. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

4 éve, 1 hónapja és 24 napja

Gondolom, a fejlesztők azért már csak tudják...

válasz erre

muki

4 éve, 1 hónapja és 24 napja

Uhh ez jó hír.

válasz erre
Resident Evil Village
21.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja