A PlatinumGames igazgatója bocsánatot kért mindenkitől a Scalebound elkaszálása miatt

2021. november 20.
36.1231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az egyik legjobban várt exkluzív cím Xbox One-ra és PC-re a Scalebound volt, amelyet 2017 januárjában sajnos elkaszáltak, azonban a PlatinumGames igazgatója, Hideki Kamiya most bocsánatot kért emiatt.

Kamiya szerint az volt a vágya, hogy egy csúcskategóriás, fotorealisztikus játékot készítsen. Ez azt jelentette, hogy a PlatinumGamesnek a modern játékkészítés következő lépéseként fejlesztenie kellett a grafikai képességeit. Sajnálja a játékosokat, akik nagyon várták, és még inkább sajnálja a Microsoftot, akik üzleti partnerként bíztak bennük - mondta Kamiya. Mind alkotóként, mind a Platinum Games tagjaként szeretne bocsánatot kérni mindenkitől.

Kamiya elmondta, hogy gyerekkorában imádta a kardokkal, mágiával és sárkányokkal teli fantasy világokat. Olyan klasszikus PC-s játékokkal is játszott, mint a Sorcerian és a Hydlide, így innen jött az ötlet, hogy a Scalebound középpontjában egy sárkánnyal együtt harcoló fiatalember álljon.

Ez azonban nagy kihívás volt a PlatinumGames számára, lévén Kamiya szerint olyan környezetben dolgoztak, amihez nem voltak hozzászokva. Az Unreal Engine-en fejlesztettek, ráadásul nem volt meg a szükséges tudásuk ahhoz, hogy online funkciókra épülő játékot készítsenek.

Nézd nagyban ezt a videót!



Scalebound volt, amelyet 2017 januárjában sajnos elkaszáltak, azonban a PlatinumGames igazgatója, Hideki Kamiya most bocsánatot kért emiatt.'>
3 hozzászólás

Moby Dick

2 éve, 7 hónapja és 10 napja

Ez nagyon megy mostanság, hogy bocsánatot kérnek mindenért.

válasz erre

VaPe

2 éve, 7 hónapja és 10 napja

Nem kapkodta el a bocsánatkérést. röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

2 éve, 7 hónapja és 10 napja

Ez mennyire japán... röhögő smiley

válasz erre
Scalebound
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja