A Platinum Games fejese nem igazán lelkesedik a PS5-ért, de a streaming miatt annál inkább

2019. június 19.
6.6071
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A játékosok fél fejjel már a következő generáció felé kacsintgatnak, rengetegen izgatottak a friss konzolhardverek teljesítménye miatt, azonban Atsushi Inaba, a Platinum Games főnöke nemigen lelkesedik a PS5 miatt.

Egy interjú során osztotta meg a véleményét, miszerint az egész PS5 az "ugyanabból több" filozófia köré épül, amiért nem túlzottan tud izgalomba jönni. Ennek ellenére a streaming platformok irányába jóval pozitívabb mentalitással tud tekinteni, merthogy itt azért már fel lehet fedezni az innovációt.

Bár még a komplett adatokat nem tudjuk a PS5 kapcsán, azonban az első részletek kikerültek, és meglehetősen ígéretesek, ám játékfejlesztői szempontból természetesen egészen más felfogás uralkodik, mint a többi területen.
6 hozzászólás

RyutheStaR

5 hónapja, 6 napja

Hentes írta:
Mégis milyen innováció van a streamben? A megszakadó net vagy mi a tököm?
Arról nem beszélve, hogy nem egy új dolog...régen is voltak stream szolgáltatások, bele is buktak. Remélem most sem lesz ez majd másképp.

válasz erre

WarriorAutobot

5 hónapja, 6 napja

Én meg mindkettőre kíváncsi vagyok!
Na akkor mi van?

válasz erre

Hentes

5 hónapja, 1 hete

Mégis milyen innováció van a streamben? A megszakadó net vagy mi a tököm?

válasz erre

VaPe

5 hónapja, 1 hete

Mert több pénzt tud lehúzni érte. Értem hogy kell a profit, csak nem kell gusztustalanul nyomni...

válasz erre

totyak

5 hónapja, 1 hete

Az "ugyanabból több" valószínűleg azt jelenti, hogy a konzol felépítése nagyjából azonos, csak több memória, erősebb processzor, jobb videóvezérlő kerül a masinába. Eddig ebben én nem látok hibát. Esélyes, hogy a Micro is ezt az elvet követi. Ha a visszafelé kompatibilitást korrekten oldják meg és továbbra is ütős exkluzív címek jönnek, akkor nem lesz itt a Sony-nak semmi gondja, hiába nem tetszik egy-két fejlesztőnek a dolog.

válasz erre

Patrik94

5 hónapja, 1 hete

Szerintem sokan rá fognak pörögni erre.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja