A Platinum Games alapítója szerint a PS5 és az Xbox Scarlett gyakorlatilag ugyanolyan lesz

2019. június 24.
5.7611
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár sokan lelkesednek az újgeneráció érkezése miatt, azért egyre többször jelennek meg őszinte hangok arról, hogy az Xbox 360 és a PS3 volt az utolsó igazi konzolgeneráció, lévén a mai masinák inkább egy speciális struktúrára felhúzott PC-ként kezelendők.

Pontosan erről beszélt Atsushi Inaba, a Platinum Games alapítója a VGC magazin munkatársainak, miközben elmondta, hogy bár mindkét konzol nagyszerű lesz, azonban a bennük található architektúrák nem egyedi fejlesztések, vagyis egyik gép sem lesz egyedülálló, mert már meglévő technológiákra épülnek fel.

Inaba szerint ez baj, hiszen a PS5 és az Xbox Scarlett így gyakorlatilag ugyanolyanok lesznek, az előző generációkhoz mérten legalábbis soha nem hasonlított még ennyire egymásra két konkurens konzol, hiszen a játékgépek mindig is arról szóltak, hogy olyan egyedi chipeket kaptak, melyeket nem lehetett PC-n használni, erre az érkező generáció mind már meglévő számítógépes hardverekre és technológiákra épül rá, ami a Platinum Games vezére szerint nem biztos, hogy jó út.
5 hozzászólás

RyutheStaR

1 éve, 2 napja

Persze, aztán meg megy a rinya, hogy nehéz rá fejleszteni stb...lásd PS3.
Idióta ez az ember.

válasz erre

totyak

1 éve, 3 napja

Mondjuk neki nem azzal kellene törődni, hogy mi van a kasztni alatt, hanem hogy mit tud kihozni belőle játékok terén. Aztán, ha a játékosoknak majd nem tetszik, hogy a konzolok kvázi PC-k, akkor majd nem veszik meg. De mivel már most is ez megy és elég jól fogytak a konzolok, nem hiszem, hogy aggódni kellene.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 3 napja

Lehet hogy már nem annyira konzolok, de legalább könnyebb rájuk játékokat írni.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 napja

Hát de most mit panaszkodik, a mostani is ugyanez.

válasz erre

Direktor

1 éve, 3 napja

Hát persze. De látom ez az ember se fogja fel hogy a hardver kia****t érdekel.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljasmadi1968 profiljaGargameth profilja1000feri profilja