A Pegasus szériát bővíti az ASUS

2016. január 02.
3.7771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ASUS okostelefonok kapcsán a ZenFone család mondható a legnépszerűbbnek, ám a vállalat rendelkezik még néhány másik termékcsaláddal is.
 

Ilyen például a Pegasus széria, mely itthon azért nem ismert, mert leginkább Kínában próbálkozik vele a gyártó. Hamarosan megérkezik a Pegasus X005, mely egy egyszerű felső-középkategóriás készülék lesz.

Az 5,5 hüvelykes Full HD kijelző alatt 2GB RAM és egy nyolcmagos MediaTek M6753 chipkészlet dolgozik. Egyelőre nincsen hír arról, hogy Kínán kívül is bevezetik az új modellt, ugyanakkor egy ZenFone széria alá becsúszó árcédula mellett akár Európában is sikeres lehetne ez a modell.
5 hozzászólás

kpal

2 éve, 2 hónapja és 22 napja

Az a baj a név miatt csak drágán lehet eladni , különben más no name telefon ezzel a tudással töredékért van .

válasz erre

totyak

2 éve, 2 hónapja és 22 napja

8 mag. A pc-mben nincs annyi Már évek óta csak a számokkal akarják elkápráztatni az embereket a gyártók és szinte semmi érdemleges újítás nem jön mobilokra. A szomorú az, hogy sikerül is nekik beetetni az embereket. Nyilván, aki megteheti, vegye a legújabbat, nem irigylem senkitől, de az nagyon is téves következtetés, hogy egy telefonba 8 magos processzor kell. Rendes programokkal 2 mag is megbírkózik, 4 meg pláne. De 8 minek? Meg 20 megapixeles kamera, meg 4gb memória.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 2 hónapja és 23 napja

Hát ez elég sovány az Asus-tól...

válasz erre

zender

2 éve, 2 hónapja és 23 napja

Úgy néz ki mint egy kínai tucatmobil...

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 2 hónapja és 23 napja

Hát én most hallok róla először! Nagyon egyhangú telefon.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljadrift3r91 profiljaHellblade profiljagery1113 profiljasony1515 profiljaBvektor profiljaWarriorAutobot profiljaLaci721 profiljaWillThaWheel profilja