A Paradox Interactive már biztosan csatlakozik a PC-s Xbox Game Pass programhoz

2019. június 03.
3.9851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Amikor a Microsoft bejelentette, hogy PC-re is elhozzák az Xbox Game Pass programot, szinte biztosak voltunk benne, hogy nyitva hagyták a kapukat a külsős fejlesztőcsapatok és kiadók előtt is, a Paradox Interactive pedig máris belépett ezeken.

Mindezt a svédek személyesen jelentették be egy blogbejegyzésben, amiből konkrét részletek még nem láttak napvilágot, csak annyi, hogy korábban megjelent és újonnan érkezett videojátékaikat is szeretnék feltenni az Xbox Game Pass szolgáltatásra, ha eljön végre PC-re.

Aki esetleg nem tudná, hogy ez miért is lehet nekünk jó, annak elmondjuk gyorsan az Xbox Game Pass lényegét, lévén egy olyan előfizetéses szolgáltatásról van szó, mely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy egy jelentéktelenebb havidíj ellenében több mint 100 - PC-n talán a több száz kifejezés is helytálló lesz ezek után - videojátékhoz férhessenek hozzá korlátozás nélkül.
3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 17 napja

Gólem írta:
Nem oszt nem szoroz.
Micsoda? Rohadt nagy felhozataluk van.

válasz erre

Gólem

1 éve, 3 hónapja és 18 napja

Nem oszt nem szoroz.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 3 hónapja és 18 napja

Én jobb szeretem, ha egy játék az enyém. Viszont vannak játékok (sok), amiket sosem vennék meg, de kipróbálnám - na arra lesz jó ez a szolgáltatás nekem.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljarDAVE profiljagery1113 profilja