A Nokia markába kerül a Withings

2016. április 27.
3.4511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Nokia a háttérben már egy ideje dolgozik a visszatérésen, ám a finn vállalat szimpatizánsai előtt eddig még nem állhatott össze egy tiszta jövőkép, hiszen egy átlagosnak mondható táblagép után egy méregdrága VR kamerán láthatták a vállalat nevét.

Az ideális összkép tulajdonképpen egy modern technológiai vállalat lenne, mely különféle okoseszközökkel, kiegészítőkkel és mostanság felkapott iparági termékekkel foglalkozik. A nulláról történő saját fejlesztés rengeteg időbe és pénzbe kerülne, így érthető, hogy a vállalat miért is szeretne bekebelezni egy olyan céget, mint a Withings.

A Withings termékeivel a hazai boltokban is találkozhatunk, hiszen a vállalat különféle okoseszközökkel foglalkozik, mint például okosmérleg vagy okosóra. Az önmagában is erős márkanévvel és a tudással nagyot léphet előre a finn vállalat és néhány év múlva valóban ott lehetnek a legfontosabb piacokon. A felvásárlás egyébként 170 millió euróba kerül.
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 7 hónapja és 7 napja

Én pl. nem ismerem a Withings márkát, így valószínűleg a termékeik felé sem szagolnék, maximum, ha nagyon olcsók lennének. Szerintem mások is így vannak. Viszont ugyanaz a termék Nokia név alatt már sokkal kelendőbb lehet. Azért, ha 170 millájuk van vásárolgatni, olyan nagyon nem lehetnek még bajban.

válasz erre

Ravor

8 éve, 7 hónapja és 8 napja

Remélem sikerül nekik visszakapaszkodni, régen nagyon szerettem a nokiát röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 7 hónapja és 8 napja

Akkor mostantól a Nokia márkát mérlegen is olvashatjuk. röhögő smiley
Ha olyan lesz mint a 3210-es akkor egy elefánt is ráállhat. röhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja