A Nintendo Switch is támogatni fogja a VR-t, ha a játékosok már nem kapnak tőle hányingert

2017. február 02.
4.2021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sokan nagy összegben mertek volna fogadni a hivatalos bejelentés előtt, hogy a Nintendo Switch erőteljesen épít majd a virtuális valóságra, amitől a legfrissebb játékhírek szerint a japánok nem zárkóznak el, de egyelőre vannak még fenntartásaik.

Tatsumi Kimishima, avagy a Nintendo elnöke ugyanis a Nikkei munkatársainak egy interjúban kifejtette, hogy cége folyamatosan teszteli és tanulmányozza a virtuális valóságot, és mindenképpen szeretnék majd egyszer támogatni is ezt az élményt a Switch-csel, de csak akkor, ha a VR olyan szintre fejlődik, hogy órákon át problémamentesen lehet vele játszani.

Az elnök ezzel arra akart utalni, hogy a VR headsetek egyelőre még nagyon fejletlenek és diszkomfortosak, hosszabb használatot követően ugyanis fejfájást, hányingert és émelygést okoznak, ennek pedig a Nintendo nem szeretné kitenni felhasználóit.
4 hozzászólás

totyak

7 éve, 9 hónapja és 6 napja

Nekem ez kamu szagú. Szerintem egyelőre arról van szó, hogy a Switch nem is bírná erőforrással a VR-t. Meg én pl. amúgy sem Nintendos rajzfilm grafikájú játékokat játszanék VR-ben, hanem valami komolyabbakat.

válasz erre

Imperator

7 éve, 9 hónapja és 6 napja

Vagy csak várnak addig, amíg lehet annyira optimalizálni a játékokat, hogy a Switch is elbírja őket.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 9 hónapja és 6 napja

Olyan szinten úgy se lesz mert egy idő után azért elfárad az ember szeme. De ha a Nintendo VR-ban gondolkodik akkor nekem kb. a Google CardBox jut az eszembe. röhögő smiley

válasz erre

muki

7 éve, 9 hónapja és 6 napja

Gondolom majd valami mobilos VR lesz hozzá aztán annyi.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profiljaManiac profilja