A Ninja Gaiden egyik karaktere érkezik a Dead or Alive 6-ba

2019. szeptember 15.
7.4091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Ninja Gaiden rajongókat hivatott kiszolgálni a Koei Tecmo és a Team Ninja a Dead or Alive 6 következő kisebb tartalmi frissítésével, merthogy bejelentették, hogy egy jól ismert franchise karaktere fog bekerülni a választható karakterek sorába.

A Ninja Gaiden rajongóknak valószínűleg nem ismeretlen Momiji neve, aki most egyenesen a Dead or Alive 6 harcospalettájába katapultál. Szeptember 19-én jön a DLC, ami behozza őt, ráadásul kapásból ötféle hacukát aggathatunk rá. Momiji ugyebár már nem először tűnik fel a szériában, így sokan örülni fognak a visszatérésének.

Ezzel együtt robogott be frissiben a hír, hogy a Dead or Alive 6 free-to-play, kevés karaktert engedélyező változata, a Dead or Alive 6 Core Fighters már másfél millió letöltésnél jár jelen pillanatban, ennek örömére pedig ingyenessé tették Hayabusát és Ayanét is, ahogyan az a TGS 2019-ről kiderült.

Dead or Alive 6 következő kisebb tartalmi frissítésével, merthogy bejelentették, hogy egy jól ismert franchise karaktere fog bekerülni a választható karakterek sorába.'>
2 hozzászólás

petrovicsz

4 éve, 11 hónapja és 25 napja

Ezekkel a baromságokkal teljesen elveszítik a játékok azt a nagyon kevés egyediséget ami megmaradt nekik.

válasz erre

Tommy

4 éve, 11 hónapja és 26 napja

Fura árukapcsolás. meglepett smiley

válasz erre
Dead or Alive 6
21.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2019
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja