A NieR: Automata rendezője nagyon szeretne egy új PS Vitát

2017. március 20.
3.2821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a Nintendo esetében még meglepően jól fut a 3DS, azonban nagy általánosságban kijelenthető, hogy az okostelefonok teljesen megölték a hordozható konzolok piacát, ennek megfelelően nem valószínű az sem például, hogy a Sony még egyszer belecsap egy ilyen projektbe.

Márpedig biztosan sokan szeretnék, ha piacra kerülhetne egy új PS Vita, amivel kapcsolatos vágyait nemrégiben nem kisebb személy fejtette ki a Twitteren - saját anyanyelvén -, mint Yoko Taro, a NieR: Automata rendezője, aki kerek perec elmondta, hogy szeretne egy új PS Vitát.

A direktor bejegyzésében elárulta, hogy nagyon itt lenne már az ideje egy következő generációs hordozható konzolnak, mert őt személy szerint az okostelefonok nem tudják kielégíteni videojátékos szempontból, lévén hiányoznak számára a készülékekről a fizikai gombok.

Érdekesség egyébiránt, hogy Yoko-san a fenti kijelentés ellenére is nagyon keményen benne van az okostelefonos piacban, ezáltal SINoALICE címmel jelenleg is egy rendkívül ígéretes mobiljátékot készít a Square Enix égisze alatt.
7 hozzászólás

totyak

3 éve, 8 hónapja és 10 napja

Szerintem a Sony egy időre letett a hordozható konzolokról. Pedig nem is kellene olyan erősnek lenni feltétlenül, mint a nagytesók, elég lenne a jó játékfelhozatal. Vita is ott hasalt el, mert amúgy egy nagyon kellemes kis gépezet.

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 8 hónapja és 10 napja

Én még a PS Vita Slim konzolommal is bőven elvagyok, de ha belegondolok manapság mindenki egy készüléket szeretne cipelni magával, ami nem lenne rossz, de sajnos van egy nagyon fontos rész amit kihagynak az nem más mint az aksi. Hiába bivalyerős a telefon, ha nem bírja a nafta a nap végéig.
Ezért szerettem volna egy külön MP3/MP4 lejátszót amin fut a Spotify (mert van előfizetésem), de sajna ilyen nem létezik csak egy Sony cucc az meg kb anyiba fáj mint egy nagyon erős középkategóriás okostelefon.

válasz erre

Yanez

3 éve, 8 hónapja és 10 napja

Max ha egy PS4 Pro erősségű hardvert tudnának belepréselni, akkor tán lenne értelme. Na meg ha kb akkora lenne, mint egy tablet. Természetesen rengeteg exclusive cím is kellene hozzá. Szóval nem lehetetlen, de...

válasz erre

Vidoros

3 éve, 8 hónapja és 10 napja

Sajnos kevés az esély rá hogy legyen. Sony ezt nagyon elengedte.

válasz erre

rDAVE

3 éve, 8 hónapja és 10 napja

Switch

válasz erre

Imperator

3 éve, 8 hónapja és 10 napja

Lehet hogy ő szeretne egyet, de a vásárlók ezt másképp gondolják.

válasz erre

VaPe

3 éve, 8 hónapja és 10 napja

Hát az igen!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaNeurotic profiljaMarduk profiljagery1113 profilja