A New York Excelsior nyerte az Overwatch League második fordulóját

2018. március 26.
4.3481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elképesztő izgalmak és fordulatok társaságában záródott az Overwatch League második fordulója, a kérdéses esport rendezvény részeként ugyanis a New York Excelsior vitte haza a 100 ezer dolláros díjat, noha korábban csak kevesen fogadtak volna rájuk.

A Los Angeles-i Blizzard Arenában lezajlott mérkőzések kapcsán már az nagy meglepetésnek számított, hogy a tétmeccsen a Philadelphia Fusion simán lenyomta a korábban nagy esélyesnek kikiáltott London Spitfire csapatát, amivel egyenesen a döntőbe jutottak, és sokáig úgy tűnt, hogy az utolsó mérkőzéssorozatot is sikerül nyertesként kihozniuk, miután az első két pályán abszolút győzelmet arattak a New York Excelsior ellen.

Lendületük azonban végül elfogyott, érezhetően elfáradt a csapat - ami nem meglepő azok után, hogy előtte szinte hibátlanul játszottak -, ezáltal a New York Excelsior fordított az álláson, és három meccs megnyerésével az élre törtek, így a 100 ezer dolláros díjat is megkaparintották, míg a Philadelphia Fusion a második helyre csúszott, de így is kaptak 25 ezer dollárt.

Ne feledjük, hogy az Overwatch League hamarosan tovább folytatódik, a csapatok április 4-én ugyanis újra egymásnak esnek az esport-sorozat harmadik felvonásának keretein belül.
3 hozzászólás

bekecs

2 éve, 23 napja

Durva pénz van ebben is már bakker! Ha ezt anno tudom, nem hagyom abba a CS-zést!

válasz erre

totyak

2 éve, 23 napja

Már komolyan kezd dühíteni, hogy senki emberek vagyonokat visznek haza munka nélkül és még sztárt is csinál belőlük a nép. Légyszi ne kezdjétek nekem mondani, hogy ebben is komoly munka van, mert ignorálom az ilyen hsz-eket. A videojáték sosem volt és sosem lesz munka, sport, vagy egyéb, az maximum szórakozás, de ezeknek a srácoknak már az sem.

válasz erre

Patrik94

2 éve, 23 napja

De kemény nyeremény!

válasz erre
Overwatch
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljaSándorkolbász profiljaManiac profiljamarco profilja