A Netflix a Fortnite-ot tartja a legnagyobb vetélytársnak

2019. január 18.
5.9701
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az ember azt hinné, hogy egy Netflix-kaliberű vállalat olyan más cégeket tart komoly versenytársnak, mint az Amazon, a Hulu vagy az HBO, ennek ellenére a cég kijelentette a Fortnite jelenleg a legnagyobb rivális.

Közzétették ugyanis a 2018-as év negyedik negyedévének üzleti jelentését, mellé pedig csatoltak egy levelet a befektetők számára, ahonnan az iménti kijelentés is származik.

Joggal jöhet a kérdés, hogy egy videojáték hogyan szállhat versenybe egy streaming szolgáltatóval, de igazság szerint több platformon is zajlik a verseny a fogyasztókért, a Fortnite pedig tavaly közel három milliárd dollárt kaszált, így nem véletlen, hogy a streaming óriás számára az Epic Games battle royale-ja jelenti a legnagyobb veszélyt, és nem például az HBO.

Az sem elhanyagolandó tény, hogy míg a Fortnite 200 millió regisztrált játékossal bír, addig a Netflix mindössze 139 millió előfizetővel. Bár a kérdéses játék ugyebár free-to-play alapon működik, de ez a szám még ettől függetlenül is elképesztő előny, persze ez bevételben nem egészen ennyire egyértelműen mutatkozik meg, mégis fontos lesz odafigyelniük a Fortnite térnyerésére a jövőben.
5 hozzászólás

WarriorAutobot

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Érdekes, hogy mitől tart a legjobban, de hát na. Sok cégnek volt arany kora és utána már nem igazán ismertek rájuk és nem csak a játékiparban.

válasz erre

Imperator

9 hónapja, 2 hete és 3 napja

Érdekes összehasonlítás egy lényegében ingyenes játék és egy havi előfizetésen alapuló "kábeltévé" között, főleg úgy hogy egyre több stúdió akar saját platformot, ami miatt rengeteg sorozattól kell a netflixnek megválnia. Nem a fortnitetól kéne tartania.

válasz erre

Direktor

9 hónapja, 2 hete és 3 napja

Mindenkitől tartania kell aki most lép be a piacra. Disney pl.

válasz erre

Marduk

9 hónapja, 2 hete és 3 napja

Szerintem továbbra is inkább a HBO-tól és a Hulu-tól kell tartaniuk jobban, mert lássuk be a legtöbb Netflix saját gyártmány eléggé leszerepelt az utóbbi időben, és egyedül csak azok a stúdiók teszik nézhetővé, amiket a Netflix pénzel.

válasz erre

Hentes

9 hónapja, 2 hete és 3 napja

Na ez egy érdekes álláspont!

válasz erre
Fortnite
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaWickedSick profiljamarco profiljaMarduk profiljarDAVE profiljaNeurotic profiljaTuhajohn profilja