A népszerű streamer, Ninja saját skint kap a Fortnite-ban

2020. január 15.
11.3751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nagyban köszönheti a Fortnite a sikerét azoknak a streamereknek, akik megannyi órát öltek a játékba (no persze sok esetben elég erős szponzoráció is állt mögöttük), ezáltal öregbítették a battle royale hírnevét.

Az egyik éllovas ebben az egészben maga Ninja volt, aki talán a legismertebb streamer a Fortnite-hoz kapcsolódóan. Most az Epic Games egy vagány skin formájában hálálja meg a munkáját, bár azért ne legyenek illúzióink, a dolog mögött nemcsak a jóindulat áll, hiszen nem ingyen kapják a játékosok a kinézetet.

Pontosan még nem tudni, mennyit fog kóstálni, az viszont biztos, hogy csak és kizárólag január 16-19 között lehet majd lecsapni rá. Maga a skin egyébiránt tényleg nagyon jól néz ki, szerencsére nem estek át a ló túloldalára a készítők, lévén egy kifejezetten minimalista dizájnt álmodtak meg.

Fortnite a sikerét azoknak a streamereknek, akik megannyi órát öltek a játékba (no persze sok esetben elég erős szponzoráció is állt mögöttük), ezáltal öregbítették a battle royale hírnevét.'>
1 hozzászólás

petrovicsz

4 éve, 7 hónapja és 12 napja

De gáz! röhögő smiley

válasz erre
Fortnite
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaPatrik94 profilja