A Naughty Dog elismerte, hogy a Ubisofttól loptak koncepciós rajzot

2016. február 25.
3.7651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Tegnap délután hatalmas volt az örömünk, amikor befutott az Uncharted 4 legfrissebb mozgóképe, avagy történetesen egy sztori trailer, amiről néhány órával később kiderült, hogy egy súlyos bakit tartalmazott.

A Ubisoft egyik munkatársa ugyanis arra hívta fel a rajongók figyelmét, hogy a kérdéses mozgóképen belül a Naughty Dog illetéktelenül felhasználta az Assassin's Creed IV: Black Flag egyik jellegzetes és jól ismert koncepciós rajzát.

Nem sokkal a vád után a fejlesztők egy közleményben elismerték, hogy valóban hibáztak, igaza volt a Ubisoft csapatának, ennek megfelelően törölték az eredeti trailert, és kiadtak egy frissített változatot - lásd lentebb -, amelyből kivágták ezt a bizonyos képet.

A Naugthy Dog mindeközben elnézést kért az érintettektől, és kijelentette, hogy teljes egészében ők a felelősek a történtekért, amit nem tudni, hogy pontosan mi idézett elő, de bizonyára valaki igencsak komoly fejmosást fog kapni a stúdió berkein belül.

Nézd nagyban ezt a videót!9 hozzászólás

venoman

2 éve, 6 hónapja és 2 napja

Szégyen és gyalázat ! Más tollával ékeskedni. Én mint rajongó elvárom,hogy kárpótolja a sérelemért az Ubisoft-ot. De legalább az jó hír ,hogy nem hazudtolják meg a vádlót. Legalább van bennük gerinc és vállalják.

válasz erre

drift3r91

2 éve, 6 hónapja és 5 napja

Akárhogy is, a hirnek lett hangja, ment a jó reklámozás meg felhajtás.

válasz erre

kpal

2 éve, 6 hónapja és 8 napja

Egymás reklámozása

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 6 hónapja és 8 napja

Ez elég szánalmas a Ubitól hogy nem örülne hogy egy sokkal jobb játékokat gyártó stúdió felhasználja az egyik koncepció rajzukat mint Easter Egg.

válasz erre

totyak

2 éve, 6 hónapja és 8 napja

Még, ha tényleg lopták is a képet, pozitívabban jöttek volna ki, ha tényleg easter eggként tüntetik fel a dolgot. Persze első a becsület. Nem értem, hogy csinálhat bármelyik emberük ilyet. Gondolom a játékban is cserélni kell majd a képet.

válasz erre

Imperator

2 éve, 6 hónapja és 9 napja

Én még mindig azt mondom, hogy az Ubi nagyon felfújta az egészet, másképp is lehetett volna reagálni az egészre. Most is játszom a Shadow Warriorral, azt is szét lehetne perelni mert egy csomó kép van benne különböző animékből, Lara Croft ki van kötözve meg a Gyaloggaloppos vérnyúl is megjelent benne.

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 6 hónapja és 9 napja

Biztos vagyok benne hogy véletlen egyébként, nem hiszem hogy szükségük lenne szándékos lopásra, főleg nem ilyen kis jelentéktelen ponton, mint egy kép.

válasz erre

muki

2 éve, 6 hónapja és 9 napja

Ez nagyon gáz és már senki nem mossa le a játékról, fel lesz ez még hozva sokszor. Szerintem lassan mémek is lesznek így belőle. Kár.

válasz erre

Tommy

2 éve, 6 hónapja és 9 napja

Kíváncsi vagyok, lesz-e még visszhangja a dolognak, de az is lehet hogy egy olyan grafikus dolgozott ezen, aki azon is, és szimplán lusta volt.

Persze, ez még mindig gáz épp ezért leszek kíváncsi, hogy kiderül-e valaha, van-e személyes bűnös.

válasz erre
Uncharted 4: A Thief's End
16.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaLaci721 profiljaVis Major profiljaMarduk profiljagery1113 profilja