A nap híre: Warren Spector csatlakozott a System Shock 3 fejlesztőcsapatához!

2016. február 17.
3.6041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elképesztő hírek érkeztek az OtherSide Entertainment háza tájáról, megtudtuk ugyanis, hogy a legendás, a felülmúlhatatlan és az utolérhetetlen Warren Spector csatlakozott a stúdióhoz.
 

Hogy ez miért ilyen óriási hír? Eláruljuk: a kérdéses csapat jelenleg a System Shock 3-on munkálkodik gőzerővel, ami már alapból nagy dolog, de Spector történetesen az eredeti System Shock egyik alkotója, így csatlakozásával, valamint azzal, hogy a projekt élére állt, garantáltan valami sokkal jobb és nagyszerűbb dolog születhet így a név alatt.

Aki esetleg nem tudná, Warren Spector a System Shock mellett olyan alkotásokon dolgozott még a múltban, mint az Epic Mickey, a Deus Ex vagy - hogy fokozzuk a dolgot - az Ultima-sorozat. Csodálkoztok még, hogy úgy izgulunk, mint az első csajozás előtt?
3 hozzászólás

C64 fun

2 éve, 1 hónapja és 3 napja

Nekem ez inkább a hónap híre! Imádom a játékait, és az hogy csatlakozott, egyfajta biztosíték arra, hogy jó kezekben lesz a tartalom!

válasz erre

Paint

2 éve, 1 hónapja és 3 napja

A mikiegeres borzalmak után egy kicsit kételkedem az öregben.

válasz erre

totyak

2 éve, 1 hónapja és 3 napja

Azért amikor ilyen név csatlakozik egy projekthez, valahogy jó érzéssel tölti el az embert.

válasz erre
System Shock 3
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

turatur profiljamarco profiljaWillThaWheel profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaBvektor profiljakpal profilja5t3v3nk3 profiljaLaci721 profiljawegh profilja