A nap híre: jön a Wasteland 3!

2016. szeptember 28.
3.6201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Imádjuk, amikor a megfáradt estét egy olyan derült égből villámcsapásként érkező bejelentés dobja fel, mint amilyennel az inXile Entertainment lepett meg minket néhány perccel ezelőtt, lévén a csapat bejelentette, hogy jön a Wasteland 3.

A játékot PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, valamint Mac-re és Linux-ra is betervezték a készítők, és a Fig segítségével szeretnének 2,75 millió dollárt összekalapozni rá annak érdekében, hogy anyagi gondok nélkül készíthessék el a legendás poszt-apokaliptikus szerepjáték folytatását.

A nap híre: jön a Wasteland 3! - 2. kép

A hírek szerint a Wasteland 3 lesz a széria első olyan epizódja, amely tartalmaz kooperatív módot, ezáltal egyszerre akár két ember is átélheti majd a nagyszerű kampányt, amelyben a Team November csapatának egyetlen túlélőjeként kell átélnünk a Colorado körüli fagyos is kietlen tájak megpróbáltatásait.

A nap híre: jön a Wasteland 3! - 3. kép

A nukleáris tél mellett ismét szerepet kapnak a játékban a morális döntések, a sajátos akció-rendszer, de lesznek járművek, valamint egy halom új típusú környezeti veszély, sőt visszatérhetnek az alkotásban a Ranger bázisok is.

A nap híre: jön a Wasteland 3! - 4. kép


A nap híre: jön a Wasteland 3! - 5. kép

Wasteland 3.'>
3 hozzászólás

Mordorer

8 éve, 1 hónapja és 22 napja

Hát ez nagyon várós stuff! Első kettőt is imádtam, ha tényleg jön a coop az maga a tökély! mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 1 hónapja és 22 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

8 éve, 1 hónapja és 22 napja

Igazi klasszikus alapjátékra építkezik a sorozat, ráadásul a második rész már a mai játékok kritériumait is minden tekintetben kimeríti. Szerintem nem lesz itt gond a pénz összeszedésével.

válasz erre
Wasteland 3
17.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljarDAVE profilja