A nagy játékstúdiók felveszik a harcot a klímaváltozással

2019. szeptember 23.
4.0871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Microsoft, a Sony, a Google és a Ubisoft egyaránt csatlakozott a Playing for the Planet kezdeményezéshez, aminek a célja nem más, mint hogy a videojáték-ipar is elősegítse a klímaváltozás elleni küzdelmet.

A Sony például energiatakarékos leállítási móddal vértezi fel a PS5-öt, a Microsoft karbonsemleges Xbox konzolokkal kívánja elérni az eredményeket, a Google egy komplett útmutatót kínál a partnerei számára, hogy mégis hogyan tudnak környezetbarátabb módon játékokat előállítani.

Nem ezek az első lépések ennek érdekében, hiszen a Football Manager 2020 kapcsán már hasonló koncepcióval álltak elő nemrégiben a fejlesztők, így habár a klímaváltozás elleni harc kilátástalannak is tűnik, mindent megtesznek a nagy stúdiók, hogy lassítsák a következményeket, és hátha ezek hozzásegítenek, hogy idővel megakadályozzák a potenciális katasztrófát. Összesen 21 cég csatlakozott eddig a kezdeményezéshez.
4 hozzászólás

totyak

4 éve, 10 hónapja és 22 napja

Nekem az az érzésem, hogy ez ilyen kötelező beállás a sorba és az egész csak marketing bullshit. Most megint felkapott téma a környezetvédelem, mindenkinek jól jön, ha "támogatja".

válasz erre

WarriorAutobot

4 éve, 10 hónapja és 23 napja

Én örülök ennek a kezdeményezésnek. mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

4 éve, 10 hónapja és 24 napja

Sok sikert. De tényleg.

válasz erre

marco

4 éve, 10 hónapja és 24 napja

Nem megy majd a légkondi az irodában vagy WTF? röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profilja