A Mortal Kombat film írója szerint sok ismerős arc felbukkan majd a vásznon

2019. augusztus 01.
5.1221
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes interjút adott a Comicbook munkatársainak Greg Russo, a Mortal Kombat mozifilm írója, aki beharangozta, hogy rengeteg ismerős arc felbukkan majd a filmvásznon, azonban hozzátette gyorsan, hogy nincs egyszerű dolguk az elvárások tükrében.

Russo szerint ugyanis a karakterek adaptálása a legnehezebb egy ilyen franchise esetén, hiszen legjobb tudomása szerint több mint 70 harcos van jelenleg a Mortal Kombat világában, azonban lehetetlen volna a részükről mindenkit belefűzni a történetbe, arról pedig szó sem lehetett, hogy külön filmet csinálnak például Liu Kang vagy Sonya karakterére fókuszálva.

Az író elmondta továbbá, hogy a sztorit hasonlóképpen dolgozták ki, mint a Bosszúállók esetében, tehát csak egy bizonyos számú szereplő került a főszerepbe, de ha valaki hiányzik, akkor sem kell csüggednünk, mert az eseteges folytatásokban simán megjelenhet majd. A legújabb Mortal Kombat mozifilm várhatóan 2021. március 5-én kerülhet majd a mozikba!
3 hozzászólás

Imperator

7 hónapja, 1 hete

Mondjuk a játékokban is kb 25 karakter szokott mozogni, na meg egy első résznél bőven elég az alap harcosokat szerepeltetni. A régi 2. filmbe bele akartak mindenkit rakni, meg is bukott szépen.

válasz erre

totyak

7 hónapja, 1 hete

Még jó, hogy az alap és kedvelt karakterek belekerülnek, így volt ez a régi filmben is. Arra leszek kíváncsi inkább, hogy egy-egy karakter milyen kinézetet kap. Az évek alatt a játékokban azért megváltoztak a skinek.

válasz erre

zender

7 hónapja, 1 hete

Hát, illik neki...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljarDAVE profiljamarco profilja