A Mortal Kombat 12 leleplezését tease-eli a NetherRealm?

2021. december 04.
55.8571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Számos pletyka szerint a NetherRealm Studios nem az Injustice 3-on dolgozik, ahogy azt sokan gondolják, hanem inkább a Mortal Kombaton - igen ám, de egyesek szerint a Mortal Kombat 12-n, vagyis a sorozat következő részén ügyködnek.

Mindeközben más pletykák szerint a Mortal Kombat 11 újrakiadásán dolgoznak, új tartalommal és a Mortal Kombat 9 és Mortal Kombat X karaktereinek hozzáadásával.

Ennek kapcsán néhány Mortal Kombat-rajongó úgy gondolja, hogy Jonathan Anderson, a stúdió egyik vezető produkciós menedzsere az alábbi tweet alapján azt tease-eli, hogy a csapat a december 10-én megrendezésre kerülő The Game Awards 2021-en fogja leleplezni új játékát.

Meglátjuk, viszont elég nagy rá a sansz, hogy a december 10-én, itteni idő szerint éjszaka 2-kor kezdődő event során rántják le majd a leplet a játékról.

4 hozzászólás

Moby Dick

2 éve, 6 hónapja és 4 napja

Van rá esély, szóval én már várom.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 6 hónapja és 5 napja

Már épp ideje lenne.

válasz erre

Gólem

2 éve, 6 hónapja és 5 napja

Kiváncsi leszek majd rá.

válasz erre

Kisember001

2 éve, 6 hónapja és 5 napja

A Mortal Kombat 11-et is a Game Awardson leplezték le három éve, úgyhogy egyáltalán nem elképzelhetetlen. Én személy szerint a pletykák ellenére is egy Injustice 3-ban reménykedem. Az Injustice 2 szerintem a Netherrealm legjobb játéka és a mai napig imádom! Ha belemerülök, hetekre hanyagolok minden más játékot.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
TGA 2021
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja