A Microsoft új stúdiókat is nyitna, hogy több Xbox One-exkluzív játék szülessen

2017. november 07.
5.0641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár hosszú hónapokig tartott, de azért csak eljutott a Microsoft vezetőihez is, hogy nem azért nem megy az Xbox One, mert a konzol rossz lenne, hanem azért, mert egyszerűen hiányoznak róla a vagány exkluzív címek, melyektől a PS4 csak úgy hemzseg.

A legfrissebb hírek szerint pedig ezt most végre Phil Spencer is felismerte, az Xbox divíziójának vezére ugyanis a Bloomberg magazinnak egy interjúban elmondta, hogy terveik szerint szeretnének új stúdiókat nyitni és már meglévőket felfogadni annak érdekében, hogy több exkluzív játék készülhessen.

Spencer maga is elismerte, hogy nem mindig fektettek ugyanolyan mértékű energiát a múltban abba, hogy exkluzív tartalmakat gyártsanak Xbox One-ra, holott az egyik erősségük szerinte éppen a tartalomgyártásban keresendő, így most komoly befektetések indulnak azért, hogy változzon a helyzet.

Csak azt nem értjük ezek után, hogy akkor miért volt szükség például tavaly a Lionhead bezárására?
6 hozzászólás

totyak

1 éve, 8 hónapja és 1 napja

Csak jó ötletek kellenek, onnantól már azt meg tudja csinálni valaki. Kérdés, hogy most One exkluzívokat akarnak, vagy Microsoft exkluzívokat? Csak mert nemrég még azt olvashattuk, hogy a PC-re is nagyobb hangsúlyt akarnak fektetni. Viszont, ha arra is kiadják a játékaikat, az nem konzol exkluzív. Egyik mondatukkal ütni fogják a másikat.

(Sony egyébként valahogy nagyon jó érzékkel nyúl bele a tutiba exkluzívok terén, nem tudom hogy csinálják.)

válasz erre

Hellblade

1 éve, 8 hónapja és 1 napja

Én meg azt szeretném ha múlt időben beszélnének erről..(ha már érkeznének a játékok,de sehol semmi)Olyan mint a koldus aki ígéri : Segítsd ki 160 ft al,aztán hamarosan talpra áll..különbség 1000x ese..

A legszegényebb koldus az aki ígérni sem tud..

válasz erre

rDAVE

1 éve, 8 hónapja és 1 napja

Szép jó reggelt. Eddig miért tetszett több stúdiót bezáratni és parkolópályára küldeni játéksorozatokat? Remélem ezek után az AOE4 agyat eldobós lesz.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 8 hónapja és 1 napja

Durván el vannak késve!
Mert hiába nyitnak egy új stúdiót, de csodát ne várjanak már el! Minimum 2-3 év egy olyan csapatnak is mint a Naughty Dog!

válasz erre

muki

1 éve, 8 hónapja és 1 napja

Ezek most szemlátomást össze vissza kapkodnak, de a legtöbben már választottak maguknak platformot. És az nem az Xbox.

válasz erre

kpal

1 éve, 8 hónapja és 1 napja

ha nem tudnak valami valóban újat kitalálni akkor már kér belekezdeni.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Derekhun profiljagery1113 profiljaiPet profiljarDAVE profiljaManiac profiljaPajti24 profiljaWarriorAutobot profiljaSkaterKakas profilja