A Microsoft új stúdiójáról beszélt annak fejese

2018. június 17.
4.4761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mindig izgalmas amikor saját fejlesztőstúdiót alapít a Microsoft vagy a Sony, hisz ezerféleképp elsülhet az új csapat jövője, most pedig az E3-on beharangozott The Initiative-ről tudtunk meg néhány információt.

Már alapból az meglepő húzás volt a Microsoft részéről, hogy az E3-as konferenciájukon bejelentették négy, már létező cég felvásárlását, de arra nem számított senki, hogy egy újat is összeraknak. A The Initiative feje, Darren Gallagher egy külföldi magazinnak adott interjújában elmondta, hogy az új csapattal a legtehetségesebb fejlesztőket akarja összerántani, és roppant magabiztosak abban a tekintetben, hogy nem fogja a Microsoft bezárni a stúdiót egy idő után.

A The Initiative székhelye egyébként Santa Monica-ban található, ahol még korábban a Microsoft nem képviseltette magát, és mindenképp szeretne Gallagher az ottani környezetből is behozni fejlesztőket a csapatba. Az interjúból sajnos túl sok lényegi konkrétum nem derült ki, de amennyiben szeretnétek elolvasni, itt megtehetitek. Kíváncsian várjuk az új stúdió mire viszi az elkövetkezendő pár évben.
4 hozzászólás

zender

6 éve, 3 hónapja és 10 napja

Nagyon bizakodó a srác, remélem nem alaptalanul, és kapunk egy tök jó játékot tőlük.

válasz erre

Vidoros

6 éve, 3 hónapja és 10 napja

Neki nem szólt senki, hogy a Microsoft szó nélkül bezár mindent az első, neki nem tetsző bakinál? röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 3 hónapja és 10 napja

A kis naiv. röhögő smiley

válasz erre

muki

6 éve, 3 hónapja és 10 napja

Microsoft mindig ígérget, hiteget. Én nem bíznék abban hogy nem leszek bezárva, a Fable alkotóit is kivágták. röhögő smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profiljaManiac profilja